אנדמטריוזיס

אנדמטריוזיס

שלום בנות, משהיא מכירה או שמעה על דר' יובל קאופמן? מקבל בבית חולים כרמל במרפאה החדשה לאנדמטריוזיס. האם משהיא עם אנדמטריוזיס עברה אצלו ניתוח??

ניק ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

ניק שלנו נותחה שם והייתה מאוד מרוצה וגם התרשמה מקאופמן.

קראו לי אז באתי ../images/Emo13.gif

דר' קאופמן הוא רופא נדיר- גם מקצועי וגם אנושי ההתמחות שלו היא נשים ולפה', והוא היה שנה וחצי באוסטרליה כדי ללמוד על האנדו' [מצרפת לך לינק שמצאתי ברשת, בדגש על הקטע האחרון.. http://www.myhealth.co.il/article.asp?tC=4227] אני נותחתי בספטמבר, ונכון לאותו חודש- רק הוא מנתח מקרים של אנדו' (ז"א- אם תשאלי אותו מראש אם הוא ינתח אותך הוא לא יגיד לך כן או לא כי זה בי"ח ציבורי, מצד שני- מקרים של אנדו' נותנים רק לו לנתח...) כשהגעתי אליו בפעם הראשונה מאד חששתי, כי נתקלתי בהמון זילזול ובורות אצל הרופאים כל פעם כשהתלוננתי על כאבי מחזור (ולא רק כאבי מחזור.. לרופא נשים התלוננתי על כאבי מחזור, לרופא משפחה על עצירות כרונית, לרופא פוריות, כמה מפתיע, על חוסר פוריות.... וכן הלאה) ואף אחד לא טרח אפילו לשאול כמה שאלות בסיסיות או אפילו רק להעלות את החשד... רק אחד חשד באנדו' ודרך הטיפול שלו היתה "צילום רחם, אם יהיו הידבקויות- יש אנדו, אם אין הידבקויות- אין אנדו".... הרבה בנות בעולם היו שמחות אם זה היה קל כל כך... כשהגעתי לפורום כאן שאבתי המון מידע, מהארכיון, מהמאמרים, מקישורים, משאלות שנשאלו, משאלות שאני שאלתי... ולדר' קאופמן הגעתי במטרה לבחון אותו, מה הוא אומר, באיזה טון הוא עונה, ואיזה תשובות אקבל לשאלות שאשאל (ואת התשובות כמובן אני יודעת...) אני יכולה להגיד לך שיצאתי ממנו מלאת התפעלות
סוף סוף יש רופא בארץ ש"שוחה" בכל הקשור לאנדו' ולא נמצא בתה"ש הבלתי מושג לחברי כללית! (וגם קרוב יותר...) הוא פירט בפנינו המון מידע, הסביר לבעלי הרבה דברים (וגם לי, רק שאני את רוב ההסברים לא הייתי כ"כ צריכה...
) בדיקת ה-US שנערכת לפני הכניסה אליו גם נעשת בצורה מאד מקצועית, רופאה מסויימת אחת עושה את הבדיקה, לא מפספסת מילימטר (כן, בודקים גם את צוואר הרחם, והיא מצאה לי שם משהו שלא קשור אבל אף אחד אחר לא ראה כי כולם ישר הולכים לחצוצרות
), גם הבדיקה הידנית שלו היתה מקצועית מה שעוד אהבתי אצלם שהם לא פטרו אותי ב"אם ככה וככה וככה וככה אז אין לך אנדו'" אלא כל פעם טרחו לציין ש"נכון שלא מצאנו/לא ראינו/אין ככה וככה, אבל זה עדיין לא אומר שאין אנדו', רק בלפה' אפשר לדעת" אצלי לא נמצא אנדו' בלפה' (כנראה שזה מכלול של בעיות אחרות שכל אחת עם התסמינים שלה מזכירה מאד את הסימנים של האנדו'...) בביקורת שאחרי הניתוח הוא אמר לי לאיזה כיוונים להמשיך לברר אגב... (עכשיו נזכרתי
) כשהייתי אצלו בפעם הראשונה וחיכיתי בתור ל-US הוא התקשר אלי לשאול מה קורה בתור ל-US (הוא ידע שאני שם ולא הבין למה כ"כ הרבה זמן... לא היה שם אף אחד מהצוות!) והתקשר אליהם לזרז עניינים הוא גם התקשר מס' ימים אחרי הניתוח לשמוע מה קורה, וכשהתראיין ב"בריאות 10" על האנדו' התקשר אלי כדי שאשמע (ואני רצתי ושמתי קישור בפורום
אם אני זוכרת נכון- 21.9 בדקה ה-30...) חוץ מזה הוא זכה בחדר מקסים עם נוף ישר לים
וברצינות.... אם יש לך עוד שאלות- את מוזמנת לשאול!דר' קאופמן הוא רופא נדיר- גם מקצועי וגם אנושי ההתמחות שלו היא נשים ולפה', והוא היה שנה וחצי באוסטרליה כדי ללמוד על האנדו' [מצרפת לך לינק שמצאתי ברשת, בדגש על הקטע האחרון.. http://www.myhealth.co.il/article.asp?tC=4227] אני נותחתי בספטמבר, ונכון לאותו חודש- רק הוא מנתח מקרים של אנדו' (ז"א- אם תשאלי אותו מראש אם הוא ינתח אותך הוא לא יגיד לך כן או לא כי זה בי"ח ציבורי, מצד שני- מקרים של אנדו' נותנים רק לו לנתח...) כשהגעתי אליו בפעם הראשונה מאד חששתי, כי נתקלתי בהמון זילזול ובורות אצל הרופאים כל פעם כשהתלוננתי על כאבי מחזור (ולא רק כאבי מחזור.. לרופא נשים התלוננתי על כאבי מחזור, לרופא משפחה על עצירות כרונית, לרופא פוריות, כמה מפתיע, על חוסר פוריות.... וכן הלאה) ואף אחד לא טרח אפילו לשאול כמה שאלות בסיסיות או אפילו רק להעלות את החשד... רק אחד חשד באנדו' ודרך הטיפול שלו היתה "צילום רחם, אם יהיו הידבקויות- יש אנדו, אם אין הידבקויות- אין אנדו".... הרבה בנות בעולם היו שמחות אם זה היה קל כל כך... כשהגעתי לפורום כאן שאבתי המון מידע, מהארכיון, מהמאמרים, מקישורים, משאלות שנשאלו, משאלות שאני שאלתי... ולדר' קאופמן הגעתי במטרה לבחון אותו, מה הוא אומר, באיזה טון הוא עונה, ואיזה תשובות אקבל לשאלות שאשאל (ואת התשובות כמובן אני יודעת...) אני יכולה להגיד לך שיצאתי ממנו מלאת התפעלות
סוף סוף יש רופא בארץ ש"שוחה" בכל הקשור לאנדו' ולא נמצא בתה"ש הבלתי מושג לחברי כללית! (וגם קרוב יותר...) הוא פירט בפנינו המון מידע, הסביר לבעלי הרבה דברים (וגם לי, רק שאני את רוב ההסברים לא הייתי כ"כ צריכה...
) בדיקת ה-US שנערכת לפני הכניסה אליו גם נעשת בצורה מאד מקצועית, רופאה מסויימת אחת עושה את הבדיקה, לא מפספסת מילימטר (כן, בודקים גם את צוואר הרחם, והיא מצאה לי שם משהו שלא קשור אבל אף אחד אחר לא ראה כי כולם ישר הולכים לחצוצרות
), גם הבדיקה הידנית שלו היתה מקצועית מה שעוד אהבתי אצלם שהם לא פטרו אותי ב"אם ככה וככה וככה וככה אז אין לך אנדו'" אלא כל פעם טרחו לציין ש"נכון שלא מצאנו/לא ראינו/אין ככה וככה, אבל זה עדיין לא אומר שאין אנדו', רק בלפה' אפשר לדעת" אצלי לא נמצא אנדו' בלפה' (כנראה שזה מכלול של בעיות אחרות שכל אחת עם התסמינים שלה מזכירה מאד את הסימנים של האנדו'...) בביקורת שאחרי הניתוח הוא אמר לי לאיזה כיוונים להמשיך לברר אגב... (עכשיו נזכרתי
) כשהייתי אצלו בפעם הראשונה וחיכיתי בתור ל-US הוא התקשר אלי לשאול מה קורה בתור ל-US (הוא ידע שאני שם ולא הבין למה כ"כ הרבה זמן... לא היה שם אף אחד מהצוות!) והתקשר אליהם לזרז עניינים הוא גם התקשר מס' ימים אחרי הניתוח לשמוע מה קורה, וכשהתראיין ב"בריאות 10" על האנדו' התקשר אלי כדי שאשמע (ואני רצתי ושמתי קישור בפורום
וברצינות.... אם יש לך עוד שאלות- את מוזמנת לשאול! דר' קאופמן הוא רופא נדיר- גם מקצועי וגם אנושי ההתמחות שלו היא נשים ולפה', והוא היה שנה וחצי באוסטרליה כדי ללמוד על האנדו' [מצרפת לך לינק שמצאתי ברשת, בדגש על הקטע האחרון.. http://www.myhealth.co.il/article.asp?tC=4227] אני נותחתי בספטמבר, ונכון לאותו חודש- רק הוא מנתח מקרים של אנדו' (ז"א- אם תשאלי אותו מראש אם הוא ינתח אותך הוא לא יגיד לך כן או לא כי זה בי"ח ציבורי, מצד שני- מקרים של אנדו' נותנים רק לו לנתח...) כשהגעתי אליו בפעם הראשונה מאד חששתי, כי נתקלתי בהמון זילזול ובורות אצל הרופאים כל פעם כשהתלוננתי על כאבי מחזור (ולא רק כאבי מחזור.. לרופא נשים התלוננתי על כאבי מחזור, לרופא משפחה על עצירות כרונית, לרופא פוריות, כמה מפתיע, על חוסר פוריות.... וכן הלאה) ואף אחד לא טרח אפילו לשאול כמה שאלות בסיסיות או אפילו רק להעלות את החשד... רק אחד חשד באנדו' ודרך הטיפול שלו היתה "צילום רחם, אם יהיו הידבקויות- יש אנדו, אם אין הידבקויות- אין אנדו".... הרבה בנות בעולם היו שמחות אם זה היה קל כל כך... כשהגעתי לפורום כאן שאבתי המון מידע, מהארכיון, מהמאמרים, מקישורים, משאלות שנשאלו, משאלות שאני שאלתי... ולדר' קאופמן הגעתי במטרה לבחון אותו, מה הוא אומר, באיזה טון הוא עונה, ואיזה תשובות אקבל לשאלות שאשאל (ואת התשובות כמובן אני יודעת...) אני יכולה להגיד לך שיצאתי ממנו מלאת התפעלות
) בדיקת ה-US שנערכת לפני הכניסה אליו גם נעשת בצורה מאד מקצועית, רופאה מסויימת אחת עושה את הבדיקה, לא מפספסת מילימטר (כן, בודקים גם את צוואר הרחם,

והנה בצורה המקוצרת ../images/Emo3.gif

דר' קאופמן הוא רופא נדיר- גם מקצועי וגם אנושי ההתמחות שלו היא נשים ולפה', והוא היה שנה וחצי באוסטרליה כדי ללמוד על האנדו' [מצרפת לך לינק שמצאתי ברשת, בדגש על הקטע האחרון.. http://www.myhealth.co.il/article.asp?tC=4227] אני נותחתי בספטמבר, ונכון לאותו חודש- רק הוא מנתח מקרים של אנדו' (ז"א- אם תשאלי אותו מראש אם הוא ינתח אותך הוא לא יגיד לך כן או לא כי זה בי"ח ציבורי, מצד שני- מקרים של אנדו' נותנים רק לו לנתח...) כשהגעתי אליו בפעם הראשונה מאד חששתי, כי נתקלתי בהמון זילזול ובורות אצל הרופאים כל פעם כשהתלוננתי על כאבי מחזור (ולא רק כאבי מחזור.. לרופא נשים התלוננתי על כאבי מחזור, לרופא משפחה על עצירות כרונית, לרופא פוריות, כמה מפתיע, על חוסר פוריות.... וכן הלאה) ואף אחד לא טרח אפילו לשאול כמה שאלות בסיסיות או אפילו רק להעלות את החשד... רק אחד חשד באנדו' ודרך הטיפול שלו היתה "צילום רחם, אם יהיו הידבקויות- יש אנדו, אם אין הידבקויות- אין אנדו".... הרבה בנות בעולם היו שמחות אם זה היה קל כל כך... כשהגעתי לפורום כאן שאבתי המון מידע, מהארכיון, מהמאמרים, מקישורים, משאלות שנשאלו, משאלות שאני שאלתי... ולדר' קאופמן הגעתי במטרה לבחון אותו, מה הוא אומר, באיזה טון הוא עונה, ואיזה תשובות אקבל לשאלות שאשאל (ואת התשובות כמובן אני יודעת...) אני יכולה להגיד לך שיצאתי ממנו מלאת התפעלות
וברצינות.... אם יש לך עוד שאלות- את מוזמנת לשאול!

למעלה