אז ככה
גם אני חשבתי לי על זה, כי בסוף מדובר על תאים שמתרבים, יוצאים כנראה דרך זרם הדם ומתיישבים במקומות שהם לא אמורים להתיישב. מה שדי מזכיר סרטן. אבל הצקתי לכמה מרצים ורופאים שהלכתי אליהם בנושא ורובם אמרו לי שלא ניתן להתייחס לאנדו כסרטן, אלא אולי כמעלה סיכון (אני מניחה שללא טיפול). חלק אמרו שהתאים אלו לא מספיק "חזקים" כדי להיות סרטניים וחלק ביניהם סוריאנו אמרו שבכלל אין קשר לסרטן ושזה כמו שנקודת חן זה התרבות של תאים שלא אמורים להיות במקום מסוים. בסוף נראה לי שלא ממש יודעים. אני רק שמעתי על זה כמעלה סיכון, גם לא יודעים להגיד עד כמה. אני מציעה לך לא לעשות את הטעות שעשיתי בהתחלה של לשקוע במחקרים ומאמרים רפואיים יותר מידי לפחות עד שתביני מה קורה איתך ומה הטיפול בך כי אז סתם תיכנסי לפוביות.אני לא אומרת שאני נגד זה, אבל בהתחלה שרק מגלים מה שיש זה נראה נורא מפחיד , אבל הבנות פה יעידו הרבה יותר טוב ממני שבסוף זה מצב רפואי שניתן לחיות איתו חיים שלמים וטובים, רק תלוי איך מסתכלים על זה. חומצזה, ממה שאני הצלחתי להבין המחקר בנושא לא חד משמעי והרבה מחקרים אח"כ מתגלים כלא נכונים. נכון שאנחנו נמצאות בסיכון ליותר דברים, אז אנחנו צריכות יותר לשמור על הבריאות שלנו,תזונה נכונה , כושר גופני, רוגע נפשי וכל הסלוגנים לחיים בריאים. מקווה שעזרתי, מתנצלת על הפילוסופיות יתר.