אנדו' והריון

אנדו' והריון

זאת אני עם הנרתיק הבלאי. בשעה טובה, מתחילה בשבוע הבא חודש שמיני. ומסתבר שיחד איתו מתחילים גם כל מיני כאבים ולחצים לא סימפטיים (אולי קשורים לאנדו????). רציתי לשאול אתכן אם מישהי כאן עברה הריון יחד עם מוקד רקטו-וגינלי שמערב גם את אחת הרצועות שמחזיקות את הרחם איך זה עבר מבחינת כאבים ולחצים ואיך עברה הלידה, אם בכלל הצליחה ללדת רגיל. סוריאנו גם איים עלי באנדו מתפוצץ אם הרחם ילחץ עליו יותר מידי - מה ההשלכות של כזה דבר? אין סיכוי שזה יקרה ואני לא אדע, נכון? כל-כך רוצה להיות כבר אחרי הלידה (כנראה קיסרי) ואחרי ניתוח להוציא את האנדו' הארור!

galim29

New member
היי../images/Emo13.gif

קודם כל מזל טוב. תמיד כייף לראות את פה את ההודעות ההריוניות.
דבר אחד קטן: אי אפשר להוציא את האנדו... בשביל זה את צריכה לכרות את כל איברי הרבייה ולאר נראה לי שאת רוצה בגילך הצעיר לא?
אנדו זאת מחלה כרונית שתמיד תלווה אותך, בתקופות פחות או יותר טובות. כל זמן שאת על דיכוי רצוף (ואין יותר טוב מהריון) אז המחלה על אש קטנה וגם זה לא תמיד עוזר (תקראי פה על בנות שעוברות גיהנום בניסיון למצוא את הדיכוי שימנע מהמחזור (המכשפה) להגיע...) חוץ מהאיום של סוריאנו, מה הוא אמר שאפשר לעשות אם זה יקרה? ואם זה יקרה את בהחלט תרגישי... בואי נתפלל שהכול יעבור בדלום ונאמין בזה...שתעברי את ההריון בשלום.

למעלה