אנדו' והנקה

נועהב1

New member
אנדו' והנקה

שלום מזה כשמונה חודשים אני מניקה הנקה מלאה. לצערי הרב הגיע עכשיו מחזור (אחרי שנה וחצי), ואני נלחצתי. בשיחת טלפון מהירה הרופא אמר לי שכל עוד אני מניקה אין חשש להתפתחות האנדו' ועל כן אני לא צריכה דיכוי ויכולה להמשיך להניק כאוות נפשי, אפילו כשמקבלת את המחזור. מישהי יודעת על כך משהו? שהנקה עוצרת את האנדו' מלהתפתח? תודה!

לא יכולה לענות לך

מקווה שהיולדות שלנו יופיעו בקרוב ותשובות בפיהן...... אולי שווה להתייעץ גם עם המרפאה בתה"ש.

תלוי מה הקרבה שלך אליהם

לא לכל אחת הם עונים בטלפון... ולא לכל אחת הם מחזירים טלפון אפילו שמבטיחים שיחזרו...

קודם כל מזל טוב!!!!

הלוואי וכולנו נניק. ברור שעדיף להניק, אבל יש תחליפים להנקה. ואז אפשר לדכות. כמובן שזאת החלטה שלך. אבל אולי תתיעצי עם עוד רופא. האנדו' הזה כל כך מוזר, וכאילו יודעים עליו המון, אבל לדעתי לא באמת יודעים משהו בוודאות הכל כל כך שונה מאחת לשנייה. אני אישית מרגישה שהכל ניסוי ותהייה, וטוב שיש כאן את הבנות שאפשר ללמוד מהן המון. אולי יש פורום דומה לנשים בהריון עם אנדו?! הבנות בטח יודעות יותר ממני. (אני חדשה כאן) בהצלחה בכל מקרה. תדביקי אותנו בבקשה!!

מניסיון זה לא נכון

הנקתי שנה וחצי אחרי שנה קיבלתי מחזור המשכתי להניק עם סרזט
עם פמולן
דיממתי עם הגלולות והאנדו' נתן את אותותיו. בשלהי ההנקה הנקתי עם פמינט שמכילה אסטרוגן. הנקתי פעם אחת ביום ומיד לקחתי גלולה על מנת שהאסטרוגן ייספג בגוף עד ההנקה הבאה. מניחה שהאסטרוגן גרם לסיום ההנקה בשל סיום החלב כי מבחינת היונק הוא היה ממשיך לינוק עד היום ואם זה היה מונע ממני מחזור הייתי מניקה עד הצבא

נועהב1

New member
לא בטוחה שהבנתי

אני לא מתכננת לקחת שום גלולה ושום כלום (אין ממש סיכוי שאכנס להריון טבעי, ואם כן אז הידד), אבל לדברייך בכל זאת אני צריכה להתגונן מפני האנדו'? אז זאת בעצם הבעייה מה- שאי אפשר להמשיך להניק.... חרא חרא חרא!

מאחר שמדובר בצרות של "עשירים"

ומתוך רגישות ליושבות הפורום,אם תרצי עוד פרטים,שלחי לי מסר

תגובה לתגובה שלי שמקודם ולבואינג 707

הנהלת הפורום, כבוד. ויש כבוד!!! :))) לא קראתי את תגובתך, והניסיון שלך, מיהרתי לענות לה לשאלה הבהחלט מטרידה. כל דבר שקשור לאנדו' טורדני . אני חושבת שאין חכם כבעל ניסיון. מזה רופא? ומה אכפת לי מה הוא למד? אם את אומרת.. (לא בציניות) באמת מתכוונת. אני מאמינה לכן הרבה יותר פעמים, כי הנסיון מלמד. תספרי את זה לד"ר שלי, שידע להבא :)

חדשות ישנות/ תשובה לשאלה

אתמול הייתי בתל- השומר, ועניין ההנקה עלה בשיחה. הבנתי מד"' רון שיינמן אם אני לא טועה שמו: שבזמן ההנקה, אין חשש שהאנדו' מתפשט. יאללה, מי בא אליי?

טאקית24

New member
אצלי עדיין יש חלב

למרות שאני לא מניקה כבר שנה בערך, והיתה לי התקפה ממש קשה של האנדו במחזור האחרון. עדיין מרגישה את האנדו מדי פעם בקטנה במהלך החודש, המדקרת שלי (של דיקור סיני) עובדת לי חזק על האזור של הצלקת בטיפולים האחרונים, ומחכה לראות מה יהיה במחזור הקרוב, ואיך הגוף יגיב לטיפולים. המחזור שלי לא סדיר כך שאין לי מושג מתי יחליט להגיע, המחזור הקודם נמשך שבועיים!!! אבל אם יש יתרונות בהנקה אולי כדאי שאתחיל לשאוב????? (הבן שלי גמל את עצמו בגיל 4.5 חודשים אחרי שכמויות החלב שלי ירדו משמעותית כי התחלתי לעבוד, אבל עד היום יש לי עדיין חלב שממאן להעלם ובדיקות הדם מראות רמה תקינה של פרולקטין..) מה ידוע לך על הנושא?

למעלה