כעקרון לגבי המרפאה- מדובר מרפאה הוותיקה
ביותר בתחום והיא נחשבת בהחלט טובה. הרבה בנות בפורום מטופלות שם ומאד מרוצות. אני נותחתי במסגרת המרפאה בעבר אבל עשיתי זאת אצל ד"ר שינמן שכבר לא עובד שם כיום, ואני אישית מטופלת אצלו בכללית.
אם את רוצה לפנות לשיבא, את צריכה לפנות לקופה על מנת לקבל אישור לטופס 17. ממה שהבנתי מבנות בפורום כיום לא תמיד נותנים טופס 17 לשיבא, היות ולכללית יש את המרפאה במאיר שנחשבת גם היא מצוינת ובהחלט יכולה לתת מענה מצוין לבנות עם אנדומטריוזיס.
אם את בכל זאת חפצה דווקא בשיבא וזו בהחלט זכותך, את יכולה לעשות אחד מהשניים (אם לא תקבלי טופס 17):
א. לפנות שוב לקופה ולנסות להתעקש על טופס 17 לשיבא, אולי אם תפרטי סיבות שייראו מוצדקות, תקבלי בכל זאת אישור
ב. לפנות לשיבא ללא טופס 17 ובנות פרטו לך את העלות.
אני בעבר פניתי לבדיקה בשיבא ללא טופס 17, אבל אני שילמתי רק על בדיקת רופא, ודאגתי לבוא מוכנה עם תמונות של US שבוצע בקופה על מנת לחסוך את עלות האולטראסאונד.... זו גם דרך.....רק שאני לא בטוחה שתמונות US שבוצעו על ידי רופא אחר מחוץ לשיבא, יספקו את הרופא שם.....
לגבי כיצד קובעים למי את נכנסת, נראה לי שזה מאוד מקרי.....
ייתכן וכפי שבנות כתבו, בהתאם לרופא שתכנסי אליו לראשונה, תהיי משוייכת אליו. בכל מקרה, היות וד"ר סוריאנו מנהל את המרפאה נראה לי שמקובל שהחלטות משמעותיות, למשל כן / לא ניתוח, עוברות בכל מקרה דרכו....
בקיצור- מאחלת לך המון בהצלחה. מקווה שתשיגי את האישור ותהיי מרוצה מהמרפאה כמו שאר הבנות בפורום שמבקרות בה....