אנדומטרין

אנדומטרין

שלום יש לי שאלה דחופה אני ביום השישי לאחר החזרת עוברים, לקחתי עד אתמול נרות אנדומטרין, זה גרם לי לתופעות של גרד נוראי, אדמומיות, ממש כמו פטרייה, הפסקתי לקחת. אני מבוהלת שגרמתי לאיזה נזק בהשתרשות העוברים, הרופא שלי לא בארץ, לכן איני יכולה לדבר איתו. מישהי יודעת אם גרמתי לסיכון, או שזה לא משמעותי אם אני לא אקח. תודה מראש.

טאניוש

New member
זה כן משמעותי!

יש דברים אחרים לתמיכה,את לא חייבת אנדומטרין. אם הרופא שלך לא בארץ תתייעצי עם רופא אחר,תתקשרי למחלקה שלך,אני חושבת שיפנו אותך לרופא אחר.

טאניוש

New member
לגבי סיכון

הייתי עושה בדיקת דם.אם לקחת עד אתמול ותמשיכי לקחת איזשהי תמיכה היום אני חושבת שלא קרה כלום לעוברונים שלך.יש גם בנות שבכלל לא מקבלות תמיכה,אבל כדאי לעקוב אחרי רמת הפרוגסטרון.

ליטל 38

New member
הי. היה לי אותו דבר עם הקרינון.

כשדיברתי עם הרופא הוא אמר לי להמשיך לקחת אותו. זה מאד הפתיע אותי אז כי תופעות הלוואי היו סיוט. אבל - כדאי לך להמשיך למרות אי הנעימות עד שתוכלי לדבר עם הרופא שלך או עם רופא אחר, כי האנדומטרין מאד חשוב לטיפול ותופעת הלוואי כנראה אינה עשויה להזיק לטיפול. מעבר לכך, כשהמשכתי עוד יומיים שלושה התגובה הקשה כמעט עברה לגמרי.

לי דווקא הקרינון ../images/Emo46.gif עשה רע

בדיוק תופעות כמו שאת מתארת, הרופא החליף לי לאנומטרין והוסיף משחה להרגיע, שאכן עזרה. הוא התלבט אם להוסיף גם נרות לגרד אבל החלטנו בסוף שלא - לא רציתי לעשות רעש בהליכה
. לא הייתי מפסיקה על דעת עצמי, תמצאי רופא מחליף.

למעלה