אנדומטרין

gulij

New member
אנדומטרין

היום התחוור לי שלהשיג את הנרות האלו זה סיפור לא קטן. מה אני עושה לעזאזאל כשהשאיבה מחר ובבית מרקחת היחידי שמוכרים אותו בת"א נגמר המלאי???? הבטיחו לי שיביאו עד מחר ב - 11. והשאלה שלי היא מתי צריך להתחיל לקחת את הנרות האלו (בהתחשב בכך שיש לי גם שבת תקועה באמצע)??? ומה עושים במקרה שאין להשיגם?

שרון321

New member
לדעתי נשאר לי קצת- תשלחי לי מסר

אני השגתי יחסית בקלות בסופר פארם של שינקין. קיבלתי החזר מקופת חולים מאוחדת.

gulij

New member
מתה מפחד...

הזרקתי אתמול כוריגון ולא הרגשתי בכלל תופעות לוואי. (אולי קצת עייפות ותחושת נפיחות בבטן וזהו). אני ממש מרגישה מוזר: כל הכאבים והדקירות וההפרשות שהיו נעלמו ובמקומן סתם תחושה של כבדות. אני מקווה שהצטרוטייד מספיק אמין במניעת ביוץ (לקחתי אותו 4 ימים עד הכוריגון אתמול בלילה והזקיק המוביל שלי היה אתמול 21) ושלא קרתה לי כאן פאשלה. נראה לכן שזה בסדר או שאני סתם האמא של ההיסטריות???

yi234

New member
גם אצלי זה ככה

היי, לא חושבת שיש לך מה לדאוג, למרות שאני מכירה את הרגשתך ותמיד לפני השאיבה מבקשת לבצע אולטרסאונד ע"מ לראות שהזקיקים קיימים. תמיד עד היום של הכוריגון יש לי כאבים נוראיים כאילו בכליות, עיצקוצים נוראיים, הפרשות מוזרות, כאבי רגליים והכי גרוע הכאבים בצדדים שכל צעד אני מרגישה כאילו סכינים דוקרים אותי. עד היום של הכוריגון, לאחר הכוריגון כאילו כלום לא היה הכל עובר וביום השאיבה אין לי כאבים בכלל חוץ מכאבים ברחם. תמיד אבל תמיד אני חושבת שהביוץ התפספס, אבל לא וכנראה שהרופאים יודעים לחשב את התאריכים יותר טוב מאיתנו. לסיכום - אל תדאגי הצטרוטייד עובד. אצלי זה בדיוק ככה.

נועם@בת

New member
בטח שאת היסטרית ../images/Emo3.gif

זה הרי בהגדרה (המילה היסטריה מקורה במילה היסטרו- רחם). עייפות ונפיחות בבטן זה אשכרה כוריגון- אי אפשר לפספס. והכבדות היא פשוט נפילת מתח של כל מה שעבר עליך עד עכשיו. מרגע זה אין לך כבר מה לעשות והכל נתון בידי הרופא ובידי היושב במרומים. אין סיבה שתקרה פאשלה, אל תדאגי הכל יעבור בשלום (ואני אגיד בפולניות שאמרת לך
). בהצלחה מחר נועם

נועם@בת

New member
מהנסיון שלי לוקחים אותם אחרי החזרה

כך שיש לך זמן עד יום א' לפחות. כך זה היה אצלי בהחזרות. בכל מקרה תגידי לרופא בבית החולים שלא הצלחת להשיג, הרבה פעמים יש להם ספיירים מנשים שנתנו להם עודפים. מחזיקה אצבעות לשאיבה מוצלחת
נועם

למעלה