אנדומטרייוזיס

• פותח הנושא ba73
  • פורסם בתאריך

ba73

New member
אנדומטרייוזיס

אני מטופלת IVF נמצאה אצלי בעית אנדומטריוזיס הייתי שמחה לתגובות בנושא

ba73

New member
אנדומטריוזיס../images/Emo24.gif

האם למישהי מכן יש את הבעיה הנ"ל

oc101

New member
מועדון האנדו

כן גמני במועדון האקסלוסיבי הזה , קשה להיכנס אך יותר קשה לצאת ממנו ... אך זה עדיין לא סוף הסיפור , והסיפטומים שאולי יש לך לא מעידים על רמת האנדו , בעצם לא ממש יודעים מה מתרחש שם חוץ מציסטות שוקולדיות והדבקויות ניראות לעין , אין יודעים בברור עד כמה האנדו מפריע , כי הטוענים שהוא מפריע להשתרשות ויש הטוענים שהביצית אינה איכותית .. אני בדיוק חזרתי מ US בסיסי לפני טיפול של זריקות ו IUI והופ ! אין לי ציסטות , אני נקייה - אז גם זה קורה ! אני כאן לכל שאלה ותמיכה הצעירה בבשלניות

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לא ברור לאיזה תגובות את מצפה, אבל יש כאן מספר נשים שסובלות מאנדו. וגם בפורום הריון יש כמה כאלה. חוצמזה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. שיהיה בהצלחה נועם

ba73

New member
מצטרפת חדשה

אני שמחה מאוד להיצטרף אליכן ומקוה להנות ולדלות מידע כמה שיותר

ba73

New member
מצטרפת חדשה

שלום לכולן!!!!!

ba73 יקרה - ברוכה הבאה....

מקווה שתהיי מהר ברוכה היוצאת לפורום השכן... אני שייכת למועדות האנדו.... מה בדיוק את רוצה לדעת לגבי האנדו? אשמח לעזור במה שאוכל. מאחלת לך הצלחה רבה מאוד בטיפול ה- IVF. מכל ה-
ד.

../images/Emo32.gif אולי אני לא מחדשת ../images/Emo32.gif

אבל קיבלתי אתר שיש בו מעט מידע על פריון למקרה שיהיה טוב למישהי/ו: http://www.horim.co.il מקוה שלמישהו/י יהיה טוב... ד.

ברוכה הבאה

גם לי יש אנדו´ - את לא לבד !!!!! מה בדיוק רצית לדעת ? שיהיה בהצלחה

לילךפ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני סובלת מאנדו תפרטי יותר את שאלתך בהצלחה לילך

לילךפ

New member
../images/Emo32.gif אני אחרי החזרת ארטיקים ../images/Emo9.gif

ואמורה לעשות בדיקת דם ביום ראשון אני מקבלת אסטרופם ואוטרוגסטן ובכל הטיפולים הקודמים כל עוד קיבלתי אוטרוגסטן אפילו שיצא שלילי לא היתה לי ווסת וההפרשות היו בהירות גם כמה ימים אחרי שהיתי מפסיקה עם האוטרוגסטן אבל הפעם יש לי הפרשות כהות אפילו פעם יצאה לי הפרשה עם פס דק בתוכה בצבע אדום (דם) ויש לי דקירות מדי פעם בבטן (יש לציין שלא עברתי שאיבה בטיפול הזה, אלא רק החזרת מוקפאים) מה זה יכול להיות? בנות שקרה להן דבר כזה תעזרו לי תודה ואנצל את ההודעה כדי לאחל לכל עם ישראל יום עצמאות שמח עד כמה שאפשר ומי יתן ולא נדע עוד מלחמות ואבידות (לצערי השנה ידענו הרבה) אדליק
לזכרם ולעולם ועד נניף את
שלנו בגאווה

רומי 007

New member
ברוכה הבאה

יש כאן עוד בנות עם הסיפור שלך ובטוח יספרו לך הכל. מאחלת לך שתשהי כאן שהות קצרה ביותר. בהצלחה

למעלה