אנדומטריוזיס

• פותח הנושא h444
  • פורסם בתאריך

h444

New member
אנדומטריוזיס

שלום לכן אשמח לקבל פרטים מה זה אנדומטריוזיס? האם ניתן להיכנס אם זה להריון?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נשמח אם תציגי את עצמך. יש כאן בפורום קישורים. מאמרים ועוד מידע שיכול לעזור לך - את מוזמנת לקרוא ולהבין מה זה אנדו'. אם יש שאלות ספציפיות, את מוזמנת..
וכן, יש כאלה שהצליחו להרות בדרך זו או אחרת. הפורום שלנו מגוון- נשים לילדים מאומצים, ביולוגיים, נשים בלי ילדים, נשים בטיפולים, נשים שלא עוברות טיפולים, צעירות יותר צעירות פחות. לכולנו מכנה משותף- ההתמודדות עם אנדו'.

h444

New member
איפה אני מוצאת את הקישורים

טרם הובחנתי באנדומטריוזיס אך יש חשש היתי אמורה לעבור לפרוסקופיה מחר אך היא נדחתה לי רציתי להבין קצת יותר מה זה, מה הסימנים, מה הסיכויים להיכנס אם זה להריון? אני בתהליך של IVF וחוששת מאוד שיאבחנו אותי באנד' בעיקר מאחר ולא ברור לי מה זה אומר לכן אשמח לקצת יותר פרטים, ע"מ להפחית את החששות בעיקה עכשין שהלפרוסקופיה נדחתה לי כנראה לעוד שבוע מקווה מאוד שלא אצטרך להציג את עצמי בפורום, אך מעדיפה להבין וללמוד ע"מ להיות מוכנה לכל מצב שיבוא (דרך אגב אני סובלת מכאבי מחזור חזקים ושלשולים במחזור - הבנתי שזה אחד הסימנים?) מה עוד הסימנים?

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצרפת לך שאלון בנושא שיעזור לך להבין את הסימפטומים של המחלה. מעבר לזה ממליצה לך להיכנס לקישורי הפורום (שורה כחולה למעלה) ולקרוא את המידע שאספנו על המחלה. מדוע ועל סמך מה נשלחת ללפרוסקופיה?

ha1231

New member
ברוכה הבאה אלינו, הסמנים שיש לך הם

חלק נכבד מהתופעות של המחלה, כאבים חזקים בזמן מחזור ושלשולים וכן אי פוריות שבגללה את ב-IVF. אם תיקראי לאחור בדפי הפורום תקבלי עידודים מבנות שניכנסו להריון לאחר תקופות שונות. צריך לקחת בפרופורציה כל דבר כי כל אחת מקבלת את המחלה בצורה אחרת. שיהיה בהצלחה בלפרוסקופיה.

למעלה