אנג'ל... אתה מצלם...? ב.
Y yoelth New member 14/3/06 #3 בנג'י - מי כמוך יודע שסרט טוב לא עושים עם מצלמה אחת.... בוא נאמץ את זה גם לגבי הסטילס.....
B BenjiMan New member 14/3/06 #5 יואל...../images/Emo202.gif תתפלא אבל את הסרטים הטובים ביותר צילמו עם מצלמה אחת... אין לי בעיה לצלם...אני נהנה מזה...אבל בתנאי שאני מקבל פתור מכל פעילות אחרת...אלא אם כן היא תהיה ממש מענינת... ב.
יואל...../images/Emo202.gif תתפלא אבל את הסרטים הטובים ביותר צילמו עם מצלמה אחת... אין לי בעיה לצלם...אני נהנה מזה...אבל בתנאי שאני מקבל פתור מכל פעילות אחרת...אלא אם כן היא תהיה ממש מענינת... ב.
י יוסף שליטה New member 14/3/06 #16 ואם אנחנו כבר בקטנ של הלשון.. "פתור" כותבים עם ט', הכוונה- פטור.. א.
B BenjiMan New member 14/3/06 #6 לא התאמנת לקראת המפגש..?..../images/Emo3.gif אתה צריך לקנות פלאש חיצוני...השקעה כדאית...הפלאש המובנה חלש וישיר מידיי... ב.
לא התאמנת לקראת המפגש..?..../images/Emo3.gif אתה צריך לקנות פלאש חיצוני...השקעה כדאית...הפלאש המובנה חלש וישיר מידיי... ב.
A Angel972 New member 14/3/06 #9 חוץ ממפגשי הפורום ... לא יוצא לי לצלם כל כך הרבה בתוך הבית. אז ... אולי נמכור את המצלמה שורדה תזכה ונקנה לי פלאש
חוץ ממפגשי הפורום ... לא יוצא לי לצלם כל כך הרבה בתוך הבית. אז ... אולי נמכור את המצלמה שורדה תזכה ונקנה לי פלאש
B BenjiMan New member 14/3/06 #8 יש צלמים...../images/Emo45.gif איזה ציוד יש לך.?..אתה צריך לעמוד בקריטריונים של הפורום... ב.
מ מידן בן יואש New member 14/3/06 #10 איזה ציוד יש לי......? הצחקת אותי . אבי ספר לו במה הוא זכה..........
A Angel972 New member 14/3/06 #12 אחי אתה מגיע היום ../images/Emo35.gif בנג'י ... הבחור מצוייד בסוג האהוב עליך אולי תוכלו להתחלף בעדשות מידי פעם ... חחח
אחי אתה מגיע היום ../images/Emo35.gif בנג'י ... הבחור מצוייד בסוג האהוב עליך אולי תוכלו להתחלף בעדשות מידי פעם ... חחח
A Angel972 New member 14/3/06 #22 אין כמו ה 350D שלי ../images/Emo3.gif רק חבל שלצלם שמשתמש בה יש ידיים רועדות
A Angel972 New member 14/3/06 #15 יש מפגש פורום אומנם עיקר המפגש יהיה המשחק של הענקים והגמדים ... אבל גם אנשים שלא שיחקו מוזמנים כמובן, ועד כמה שידוע לי חלק אפילו יגיע. אגב - מומלץ לבוא בתחפושת אם תרצה ... אני אשלח לך את הכתובת (זה פה ברחוב שאני גר).
יש מפגש פורום אומנם עיקר המפגש יהיה המשחק של הענקים והגמדים ... אבל גם אנשים שלא שיחקו מוזמנים כמובן, ועד כמה שידוע לי חלק אפילו יגיע. אגב - מומלץ לבוא בתחפושת אם תרצה ... אני אשלח לך את הכתובת (זה פה ברחוב שאני גר).