אנג'ל 3X09

Lady of Buffdom

New member
אנג'ל 3X09 ../images/Emo58.gif

וואוו! איזה פרק!
אני חייבת לציין שהעונה השלישית של אנג'ל משתפרת מרגע לרגע... אני לא מאמינה שדרלה מתה! (וסוף סוף משהו שלא גיליתי מספויילרים!) הקטע האחרון היה קטע ממש מרגש. אפשר היה לחשוב שיש לה נשמה כשהיא אמרה לאנג'ל ששניהם גרמו כל כל הרבה הרס וכאב, והתינוק זה הדבר היחידי הטוב שהם עשו ביחד. שימו לב איך שלא היה איכפת לנו ממנה בעונה הראשונה של באפי כשאנג'ל הרג אותה, ועכשיו... ממש אהבתי אותה באנג'ל! אבל אני לא ממש מבינה - היא כן יכלה להכנס להריון למרות שהיא ערפדית, אבל לא יכלה ללדת אותו? איך זה הגיוני? ואני עדיין מחכה שהם יסבירו את כל העניין הזה של איך זה אפשרי בכלל... בקשר להולץ - חשבתי שהוא כבר יוותר אחרי שהוא ידע שלאנג'ל יש נשמה. במיוחד בקטע האחרון שהוא החליט לא להרוג את אנג'ל... אבל לא, בסוף הוא אמר: I swore that I won't show any mercy, and I won't (ציטוט מהזיכרון).

Better Man

New member
רק שתדעי

שאת קרובה פרק אחד לפרק הכי מדהים של העונה הזו לדעתי (Birthday) ועוד רציתי לידע אותך שהעונה הרביעית עושה רושם עד עכשיו כהעונה הכי טובה בסדרה, אז יש למה לחכות... תבלי...

../images/Emo58.gif 3x09

תהיתי אם באמת ידעת את זה או לא :), ברכות! לא ידעת. באמת לא חשבתי מעולם שיהרגו את דרלה, אבל זה באמת היו רגעי השיא של הדמות שלה. והעונה הרביעית, נו, שנוי במחלוקת. ואל.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif309

איזה קטע מדהים זה היה.. גם אני לא ידעתי שזה עומד לקרות ופתאם היא התאבדה בעצמה?? זה לא היה צפוי... מסכנה דרלה.. כמה סבלה מהנשמה שלה(או של התינוק..)...

Better Man

New member
ס 309

הקטע שדרלה התאבדה לדעתי הוא רק רגע השיא של דרלה, אלא בכלל של הסדרה הזו עד כה, פשוט קטע מדהים, במיוחד בשל הנסיבות להתאבדותה וכל האווירה הכללית באותו הרגע (הגשם וכו...)

הייזל

New member
אני מבקשת בכותרת ההודעה יש מספיק

מקום לכל המילה ספוילר. מישהו עלול לפספס. וכן אני מודעת לכך שכל הפתיל עוסק בספויילרים אז?

B a n j o

New member
היא אמרה... ../images/Emo58.gif

שזה שלתינוק יש נשמה זה גורם להשפעה של נשמה על דרלה ובגלל זה כ"כ כאב לה והיא ייחלה למוות. התינוק לא יכל להיוולד בגלל שמישהו או משהו שמרו עליו שאי אפשר יהיה להרוג אותו או בכלל לפגוע בו ומשום מה זה גרם לקטע שהוא לא יכול להיוולד ובגלל שאי אפשר לחתוך עם סכין אז ניתוח קיסרי לא בא בחשבון

../images/Emo58.gif אנג'ל 309

גם אני ראיתי את הפרק בערך ב 2 בלילה והייתי ממש בשוק שהיא התאבדה, זה היה משו בין היחדים שספויילרים לא הרסו לי
... אממ וBitter man אתה יכול לספר לנו למה חשבת שBirthday כל כך מדהים?

B a n j o

New member
גם אני קצת הייתי ../images/Emo58.gif

בשוק. סופסוף משהו שלא ספיילרו לי בכל הסידרה

YaY Us../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

כן אני חוששת שגם די בטעות ספיילרתי לי את עונה 4... בגלל זה אני מנסה להגיע אליה כמה שיותר מהר ככה לפות אני לא יגלה עוד ספויילרים ותהיה לי קצת הפתעה...

idan3k

New member
כל עוד תהיי עסוקה בלצפות בפרקים

את לא תגלי ספוילרים, מה שהורג אותי ושובר אותי כל פעם מחדש זה ההפסקות בין השידורים של הפרקים החדשים, אז אל תמהרי יותר מדי להגיע לעונה הרביעית, לפחות אל תדביקי את הפער לזה של השידור בWB לפני ה5 למרץ...

idan3k

New member
גמאני אהבתי נורא את הפרק הזה...

ולא רק שהשלישית משתפרת, לדעתי כל הסידרה מהפרק הראשון נמצאת בעקומת עלייה מבחינת עונות ומבחינת פרקים.

למעלה