אנגל קר.

yaf79

New member
אנגל קר.

היי בנות. רציתי לשאול למי שיש את המכשיר של אנגל קר משילה. המוניטור נשימה +אינטרקום. האם אתן שמות אותו בעריסה? כי הם אומרים שם לשים חלק אחד מתחת למזרן ואז יוצא שהמזרן הוא לא ב180 מעלות אז לא הבנתי את ההגיון. מישהי אולי יודעת? שאלה נוספת כמה ארוחות אמורה תינוקת יונקת+שאוב מבקבוק לאכול ביום בגיל 6 שבועות? פתאום היום היא עושה לי סצנות ולא כל כך רוצה את הבקבוק אחרי ההנקה אז אני מקווה שהיא אוכלת מספיק טוב מההנקה היא יונקת בערך 10 דקות זה מספיק? היא מתעייפת נורא מהר. האם אתן עדיין מעירות בגיל הזה כל 3 שעות ביום? כי זה מה שאמרו בטיפת חלב אבל לפעמים היא מושכת יותר וכואב לי הלב להעיר אותה. בלילה אמרו לי לא להעיר כבר. (היא שוקלת 4 קילו ונולדה 2.700)תודה.

GAL L1

New member
אנג'ל קייר

שמתי באריסה, שימי לב שאם את מפעילה מזגן או מאוורר זה לא מועיל הייתי מוציעה את הבת שלי מעריסה ואחרי חצי שעה נזכרת שלא חיביתי את המכשיר. תינוק ששוקל מעל 3 קילו לא מעירים בלילה, ילדה עלתה יפה במשקל ואין צורך להמשיך ולהעיר אותה. חלב שאוב היא לא רוצה כי היא כבר סבעה מהנקה עצמה, היא מתיעלת והנקה בגיל 6 שבועות הופכת להיות מויעלה יותר והם יונקים יותר בפחות זמן. מה שהייתי עושה במקומך זה מפרידה בין חלב שאוב לבין הנקה. כדי שתתעמץ על הציצי ולא תעשה כאילו ותחכה רק לקבל חלב שאוב, באם את מודאגת שהיא לא אוכלת מספיק את יכולה לטת לה ארוחה אחד של שאוב, אישית הייתי נותנת את השאוב לפני השינה כדי שתוכל יותר ואולי גם תישן יותר. תינוק בגיל הזה לא סופרים כמות הנקות נותנים כמה שרוצים אם זה כל 3 שעות ואם זה כל שעה וחצי ולפעמים זה יכול להיות גם כל 4 שעות, בד"כ אצל השכנה,
תשימי לב שתדירות ההנקה יכולה לעלות בימים הקרובים בגלל שחם שהיא צריכה יותר נוזלים ואז החלב שלך הופך להיות לפחות שומני ויותר נוזלי כדי שהיונקת שלך תיהיה יותר רעבה ותינק יותר ותקבל יותר נוזלים. הטבע מאוד מאוד חכם. שיהיה המון המון מזל טוב מכווה שעניתי לרב השאלות

yaf79

New member
תודה. אבל לא התייחסת לעובדה שזה

מגביהה את המזרוןבאמצע (כי ההוראה לשים את הלוח באמצע) וז אין 180 מעלות. את יודעת אולי משהו על זה איך צריך לשים את זה ? או אולי מישהי אחרת יודעת? תודה בכל אופן.

GAL L1

New member
תשימי שתי לוחות

בשתי קצבות המיטה ואז אין לך זווית

האנגל קאר מגיע עם 2 לוחות

שמים את שניהם בעריסה ואז יש 180 מעלות, הלוחות כל כך דקים שלא משפיעים בכלל על הזויות.

yaf79

New member
אבל הם אומרים לשים אחד באמצע

זה לא משנה? כשניסינו לשים אחד למרות שזה דק זה יצר בליטה.

למעלה