אנגל עונה אחרונה

אנגל עונה אחרונה

החלתי די מזמן לצפות באנגל מההתחלה בפעם הראשונה. אחרי שנים של צפייה בבאפי החלטתי לנסות גם את אנגל. סדרה הרבה יותר חלשה מבאפי ללא ספק (לדעתי). אבל יש בה המון קטעים מעולים. ההבדל העיקרי בין הסדרות לטעמי הוא שעדיין אני נהנה ומחכה להזדמנות לצפות שוב ושוב בבאפי, אנגל אין לי את הרצון לראות אפילו פעם שנייה. אולי הבעייה היא שלי אבל זה מה יש. בכל אופן אני כרגע באמצע העונה האחרונה וזו פשוט עונה מופלאה בעיני. אפילו פרקים קומיים כמו harms way פרק פשוט נהדר. ומצד שני כל מני מבקרים... לינדזי פשוט גאוני. כאיב חוזרת אליו אחרי הנסיון הראשון לסכסך בין אנגל וספייק ורואים אותו פעם ראשונה. הרצתי אחורה ארבע פעמים להיות בטוח שזה הוא. גאוני. כל ההתחזות שלו לדוייל שמחזירה את הסדרה לעונה הראשונה. להראות לאנגל איפה הוא היה אז ואיפה הוא היום. גאוני. הסיום והחיסול של לינדזי קצת אומלל, מגיע לו יותר (וגם לי). אנדרו פשוט מעולה, החזרה שלו וכל הפרק הזה עם הקוטלת המטורפת מצויין, ספייק מענה ילדות קטנות? לרגע לא האמנתי, ולא כי זה לא יכול להיות הרי הוא היה ערפד אכזרי כ"כ, שני רק לאנגלוס עצמו, אבל ספייק הוא הגוד גיי של העונה הזאת אז הכל נסלח לו. ולכן לא ייתכן שהוא מענה את הילדה גם אם הוא כן. אני לא אתן לעדויות לבלבל אותי (מה גם שבסוף הם לא אמיתיות). מה עוד? אנגל עם הנשמה פתאום הופך מלח לערפד בשביל המשימה? לא קונה את זה. סה"כ ציפיתי לרע גדול וקיבלתי רצף של פרקים. גם לינדזי שכבר הייתי בטוח שיהיה הרע שיוביל את העונה נעלם אחרי שלושה פרקים. רוב הפרקים הם מבודדים ומהווים עלילה סגורה. זה נותן אפשרות לפרקים מעולים מצד אחד אבל לפגיעה בעונה כיחידה אחת. זהו עוד חצי עונה לפני ואז באמת לא ישאר לי משהו חדש לצפות לו...

nick at noon

New member
הייתי רוצה להגיב

כי זה די מעניין מה שכתבת, אבל אני מפחד לפלוט רמז להמשך העונה. תכתוב שוב כשתסיים.

למעלה