אנגלית

אנגלית

מה נסגר עם הדיסק שלו באנגלית? אותם שירים רק באנגלית או....שירים אחרים? הוא כאילו רוצה לפתח קריירה בחול? תענו לי על זה....זה מעניין אותי וחשוב! אם הוא באמת מוציא את אותו דיסק רק באנגלית אז אני צריכה לקנות רק 3 דיסקים-אם זה שירים אחרים-עוד אחד לאוסף.. אני פשוט מתכננת לקנות את כל הדיסקים שלו כי....אין לי!

ZVI Z

New member
בובה את חייבת לקנות!!!!!!וזה בטוח ל

לא אותם שירים רק באנגלית...כי הוא צריך לחדש גם בשבילנו הוא אמר שכבר יש לו חומר לאלבום אז נקוה שיצא מהר!!! תקני ת'דיסקים. אם תרדי לאילת מתישהו שמה זה רק 100 ש"ח לשלושתם או שתבקשי מסנטה שיקנה וישלח לך....חחח

וווווואי!

וואלה? בעיקרוןם-ברגיל-זה 260 ש"ח ועוד הדיסק באנגלית.. מתי הוא יוצא??? אני מתרגשת! אני מווה שמישהו מהחברים שלי נוסע לשם!

ZVI Z

New member
ברגיל לי זה יצא 180-200 אנלא זוכר ב

בדיוק. אבל כיום זה יותר זול ואת יכולה את שלושתם בפחות אפילו האנשים החדשים עולה 50 בטוח.מלטף ומשקר נראה לי גם או אולי 60 הכל מקסימום 180.לא 260.אבל עדיף אילת.... ולזה באנגלית עוד יש מספיק זמן....

../images/Emo3.gif

יש מבצע שכל הדיסקים שלו עולים 50 שקל שכלול קל וחשבון פשוט=150 ש"ח חוץ מזה עם כל הכבוד זה עבריי לידררר (זוכרים? הכוסון?. המדהים? המושלם?) ככה שכל מחיר מתאים לו..לפחות אצלי אני חושבת שמגיע לו כל גרוש שבעולם.. (עם הגזמות!)

ZVI Z

New member
נכון!!!!קניתי בלי לבדוק מה המחיר

עכשיו נזכרתי 3 הדיסקים ביחד עלו לי 200 זה קצת מבעס לחשוב שיכלתי גם מקורי ב-100 פחות אבל לא הייתי עושה משהו יותר טוב עם הכסף גם ככה אז לא נורא ועוד מלא על הופעה...ושווה כל אגורה!!!

הכוסון?. המדהים? המושלם?

לא בגלל זה אני אוהבת אותו אולי קצת אבל זה לא מה שמייחד אותו חוץ מזה-אנחנו לא בקטע שלו אם את מבינה למה אני מתכוונת! זה שהוא כוסון והכל זה לא אומר שאני אוהב אותו כי יש הרבה כאלה. אבל השירים שלו-זה מה שמייחד אותו.

ואיפה כל מה שאמרתי נוגד את מה שאת

אמרת?.. כי את מציגה דבר שלא קשור למה שאמרתי...לא אמרתי שאני אוהבת אותו כי הוא מושלם...אבל מה לעשות שבין היתר זה מה שגורם לי עוד יותר לאהוב אותו... לא תמיד אהבתי אותו אלא רק בשנה האחרונה וכן תמיד הכרתי אותו ופשוט לא זוכתרת איך זה התחיל התחלתי לאהוב אותו ואת השירים שלו ובעיקר בעיקר את המילים והמשפטים שלו. ושוב, לא רואה איפה מה שאמרת נוגד את מה שאמרתי..לא הבנתי למה כתבת את זה.

זה מסביר למה ../images/Emo68.gif

בכל ההופעות של עברי לידר הם תמיד עושים דברים.... חמים... אבל נראה לי שזו סתם שמועה.

למעלה