אנג'ליק

אנג'ליק

שלום, בעבר נטלתי את התוסף מזון אנג'ליק לצורך הקלה על תופעות שמופיעות לפני המחזור, עבר זמן מאז ושכחתי את המינון. הומלץ לי לקחת כמה ימים לפני המחזור ולא כל יום כמו שכתוב על הקופסה. אשמח לקבל על כך מידע . תודה

0 אור 0

New member
מינון ואופן לקיחה של תוספים זה משהו מאד אישי

אני, כמו רבים מהמטפלים פה בפורום, מעדיפה להמעיט בתוספים, אבל כאשר כבר לוקחים תוסף ו/או צמחי מרפא (אין לי מושג מה זה אנג'ליק אבל אם הוא סייע לתופעות מחזור מאד יתכן שזו כמוסה של צמחי מרפא) אז עצם הלקיחה והמינון נקבעים לאחר אבחון והתאמה אישית. כדאי לפנות למי שהתאים לך אז את התוסף ולהתייעץ אתו, אם את יודעת מה ההרכב שלו , את יכולה להעביר אלינו ואולי יהיו לנו תובנות

תודה

אלה הפרטים שהצלחתי למצוע כרגע בחיפוש: "התכשיר מורכב מהצמחים דונג קוואי, נטופית, זנגוויל, שוש קרח, אבפטוריון, גדילן, קוהוש שחור ופטל. שילוב ייחודי ומושלם זה, הינו בעל השפעה רבה על מערכת המין הנשית ומסייע לטיפול בתופעות נשיות נפוצות כגון: כאבים, נפיחויות, העדר מחזור ומחזור לא סדיר, כל זאת ללא תופעות לוואי משמעותיות. נוסף על כך מספק התכשיר מקורות צמחיים לברזל, מגנזיום, מנגנן, סלניום, צורן ,נתרן, ויטמיני קבוצת B (ניאצין וריבופלאבין), ויטמין A וויטמין C."

מאיר72

New member
PMS

קצת על PMS, ובוסוף המאמר יש תרגיל שעוזר מאוד (מנסיון של מטופלות שלי) לטיפול בבעיה. לגבי התוסף, עדיף לדעתי DANG GUI לבד במינון גבוה יותר מאשר בכמות שיש שם

יעל ND

New member
ל-חצאית סקוטית

הייתי ממליצה לא לקחת כמה ימים לפני כל מחזור, אלא לטפל בבעיה (זה נקרא PMS) בצורה מסודרת ויסודית.

למעלה