אנג'לינה =מושלמת

סנדי012

New member
אנג'לינה =מושלמת

מהו האיבר בגוף שלה שהכי יפה בה , ומה הייתם רוצים לאמץ לעצמכם ..??אם בכלל....

pinoki

New member
השפתיים .... ../images/Emo25.gif

מתה על השפתיים שלה

¥EleVatioN¥

New member
הכללללל../images/Emo129.gif

העיניים
הייתי מתה לכאלה
והשיניים והשפתיים והתחת
היא אישה מדהימה הכל אצלה יפה

הממ בעיקרון תמיד צריך ללמוד

להיות מרוצה ולהסתפק במה שיש לך (אוי, אני והקיטשיות שלי) אבל.. הממ.. אולי ככה סתם אם הייתה אפשרות לנסות.. עיניים או השפתיים.. החיוך.. חש בחיוך שלה משו כזה חמוד ברגע שרואים אותה מחייכת אי אפשר שלא להתחיל לחייך ביחד איתה.. וכנ"ל כשהיא בוכה.

¥EleVatioN¥

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

ואם כבר אני מתה על האישיות שלה
ולדעתי מכל הדמיות שהיא שיחקה הכי התאים לה לארה
זה כאילו היא...
ומאוד רציתי לומר את זה

סנדי012

New member
לדעתי מאוד התאים לה דווקא לשחק

את התפקיד של המשוגעת ב "נערה בהפרעה ...." אבל היה עוד איזה סרט שאין לי מושג איך קוראים לו ששם היא שחקה מישהי שעוזרת לבחור מזה חתיך להתגבר על החברה שלו לשעבר ולהיות איתה ... ובסוף היא נכנסת להריון ממנו והוא גם מתאהב בחתול הג'ינג'י שלה שיש לו עין אחת כחולה והשניה ירוקה ושהוא מסתכל עליהם כשהם עושים אהבה...לדעתי ביבלתי אתכם אבל זה סרט כזה יפה !!!

¥EleVatioN¥

New member
משחקים מה../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

יום ראשון בערב בערוץ 04 [ערוץ הסרטים] אממממ לאזוכרת שעה מדוייקת-חני [המנהלת] כתבה את זה באחד השירשורים פה..

הגרהS

New member
ראיתי "נערה בהפרעה" איזה סרט!!

מתאים לה לשחק משוגעת חחחחח.. אבל לארה קרופט, וג'יה הכי אהבתי!!!! כי בג'יה היא שיחקה אישה חופשייה (מי שהיא) בלי בושות.. ואם הייתי צריכה לאמץ משהו ... אז נראה לי את העיניים... הן מדהימות!!! וכמובן השפתיים
יש לי שאלה... היא עשתה ניפוח שפתיים או שזה טיבעי!!! כי זה כזה לא הגיוני חחחחח, עם זה טיבעי היא הדבר הכי קרוב לשלמות .. (הרי אף אדם אינו מושלם :)

סנדי012

New member
היא נראת מעוותת לחלוטין בתמונה

כשהיא הייתה קטנה, אני מקווה שזה היה רק פרצוף מצחיק שהיא עשתה ולא באמת המראה שלה ..... יש לך במקרה עוד תמונות מהילדות שלה ? לדעתי הייתי מאמצת את החזה שלה , את העיניים שלה , ואת הרגלים שלה ... ואת הגב התחתון המושלם שלה .... לא יודעת למה.. בנוגע לשפתיים שלה , הן יפות אבל תלוי מתי ...... יש תמונות שהשפתיים שלה ממש לא מתאימות לה ...

¥EleVatioN¥

New member
לדעתי היא דווקא ממש..../images/Emo129.gif

מתוקה שהיא הייתה קטנהההה כזאת קושקושית חחחחח היא מזכירה לי פינגווין בתמונה הזאת
אבל פינגווין מקסים
ואני כמעט בטוחה שהיא עשתה כזה פרצוף למצלמה חח
אממממ עוד תמונה שהיא הייתה קטנה

למעלה