אנג'לינה ג'ולי שיחקה בסרט עקיצה ב-60 שניות???
O o e w n New member 23/3/03 #5 ראיתי את הסרט מלא פעמים, אבל אף פעם לא חשבתי שזאת היא!!!! ואם זה ככה כנראה שאני צריך להתחיל לשתות את הקפת החדש של עלית, (והמבין יבין)
ראיתי את הסרט מלא פעמים, אבל אף פעם לא חשבתי שזאת היא!!!! ואם זה ככה כנראה שאני צריך להתחיל לשתות את הקפת החדש של עלית, (והמבין יבין)
¥ ¥EleVatioN¥ New member 23/3/03 #3 אכן שיחקה../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif בתור שרה-sway-לאזוכרת
P pinoki New member 23/3/03 #8 הנה דוגמא קטנה... אחרי שכבר קיבלת תשובה... תסתכל טוב בתמונות האלה... זאת לא אנג'לינה
O One Falling Star New member 24/3/03 #11 לא ראיתי את הסרט הזה שנים... ../images/Emo9.gif אני צריכה לראות מתישהו עוד פעם
P pinoki New member 24/3/03 #12 אני גם... ראיתי רק פעם אחת... והקלטתי... נתתי את הקלטת לחברה... ואופס... נעלמה הקלטת.... יופי. לי...
נ נושכת כסאות New member 24/3/03 #14 ראיתי ת'סרט לפני כמה ימים איזה כיייייף אני כבר מכירה אותו בע"פ ד"א משחקים מהלב היה יפה! טוב נו, זה לא חכמה כל סרט איתה יפה!!!
ראיתי ת'סרט לפני כמה ימים איזה כיייייף אני כבר מכירה אותו בע"פ ד"א משחקים מהלב היה יפה! טוב נו, זה לא חכמה כל סרט איתה יפה!!!