אנגליה - עזה

UKjewishboy

New member
אנגליה - עזה ../images/Emo32.gif

אנשים, מכיוון שזה כמעט הפורום היחיד שאני משתתף בו בתפוז רציתי להעלות את הנקודות הבאות, זה לא קשור להימורים, אבל אני רוצה שאנשים בישראל ידעו: 1) אנגליה אתמול, בגלל גורדון בראון המטומטם, תרמה 10 מיליון דולר לפלשתינאים. 2) בערוצים האנגלים כאן בטלויזיה משדרים את אל-ג'זירה הרבה פעמים. 3) בלונדון ובעוד הרבה ערים היו מוסלמים שהקימו דוכנים עם הסברה על מה שקורה בעזה, וביקשו תרומות כדי לתרום כסף לעזה - והרבה אנשים תרמו! 4) באנגליה היו רק הפגנות נגד ישראל, לא שמעתי ולא ראיתי בלונדון שום הפגנות הפוכות. 5) התקשורת בישראל לפי מה שאני מבין לא מוסיפה עזרה לישראל, היא רק מציגה את ישראל באור רע, מכיוון שהיא מבקשת מישראל להפסיק את הלחימה וזה בדיוק מה שהערבים רוצים. רק מיידע אתכם. קובי, לונדון

אז מה אתה מציע ../images/Emo35.gif שנפציץ את לונדון ../images/Emo35.gif

ידוע שהבריטים לא אוהבים מדינות שמנסות לחקות את מה שהם עשו לאבוריג'ינים בטזמניה, אבל איך אנחנו אמורים להתקדם עם זה הלאה

UKjewishboy

New member
להפיץ את זה הלאה

ליידע אנשים שלא יודעים מזה, זה גורם לאנשים כמוני לעשות הכל כדי לשלם כמה שפחות מיסים כאן לממשלה המחורבנת הזאת. יותר אנשים יידעו - היהודים בישראל ובגולה כבר ימצאו את הדרך לפגוע בבריטים, לא חייבים להפציץ, יש המון דרכים אחרות. את מי שכן צריך להפציץ ללא כל ספק וזה אפשרי, זה את החמאס. קובי, לונדון

למעלה