אנגליה - דנמרק 1:0

Luke

New member
אתה יודע מה?

אם מזל זה מה שמתאים לך? שיהיה מזל. מזך לאיטליה ב 82 מזל לברזיל ב 94 מזל לכולם על כל זכיה...הם לא יו הלחץ ידידי והשלב המוקדם כן מקדם את האמצעים מה לעשות?, אצל האנגלים זה הרע במיעוטו, כמה משחקים ראית השנה בכלל ולא רק במונדיאל עם כזה שטף ללא עצירות ללא עבירות מטונפות(פיגו הכוכב הגדול) ללא בזבוז זמן? אולי אצלך אין לזה ערך אבל אצלי זה הדבר הכי חשוב בכדורגל, משחק נקי ללא לכלוכים וללא הצגות..ותרשה לי רגע פילוסופי בעולם בו שולטת השחיתות והאיטרסים הצרים הכי יפה שיש לי זה ספואט נקי כי זו בעצם היא המטרה של הספואט תחרות נקייה..ומה לעשות בכדגורגל האנגלים המציאו אל המושג(Sportmenship)

nitsansh

New member
בגלל זה אני מוריד את הכובע...

לפני ברזיל, ספרד, פולין וקוריאה שלא עשו חשבון ליריבות והעיפו אותן מהמונדיאל.

Luke

New member
מתי לאחרונה נהנית מכזה משחק יפה

ללא קלישאות...והפרגון גם לדנמרק שבאו לשחק פתוח לא סגרו משחק כי זה הכדורגל האמיתי. בגלל זה אנחנו בעצם רואים כדורגל.

מישהו יכול להסביר לי מה יפה

במשחק שבו נבחרת אחת משחקת 30 דקות והשניה לא משחקת בכלל? כדורגל משחקים 90 דקות ו2 נבחרות - ואז יש משחק יפה... (ובסוף גרמניה מנצחת)

nitsansh

New member
איך אתה עוד מעיז...

להזכיר היום את המלים "גרמניה" ו"משחק יפה" באותו משפט... (בלי מילת שלילה או היפוך)

דברי הוצאו מהקשרם

תקשורת אנטי כדורגל ה"ובסוף גרמניה מנצחת" היה יותר קשור לפתיחת המשפט שבו אמרתי שכדורגל משחקים 90 דקות...

liran b

New member
למה כולם אבל כולם יורדים על אנגליה?

הם לא שיחקו היום מגעיל או מכוער!! להיפך היו זו הייתה גרמניה , אבל מוזר אף אחד לא דיבר על זה.. מישהו מוכן לדבר על במקום לרדת על המשחק "הרע" של האנגלים ?

Luke

New member
סתם כי הם אוכלים את הלב

ככה זה אנשים ..צרי מוח..וקשה להם לראו את המציאות כי הם מסונוורים מהשטויות שלהם שמשום מה נדמה להם שהן מבריקות.

liran b

New member
מה שאני אמרתי......

אבל מזה משנה......? היה גול , אם לא של פרדיננד אז של הסקי אחרי זה..

nitsansh

New member
השער לא של הסקי בכל מקרה...

הכדור עבר את הקו לפני שסורנסן הדף אותו החוצה, והסקי בעט לרשת. השאלה היא אם השער "מגיע" לפרדיננד. אם פיפ"א נתנו לרונאלדו שער ספק-עצמי, הם בטח לא יקפחו את פרדיננד... למרות שהכדור מהנגיחה שלו היה אפילו לא לרוחב השער אלא אחורה...

למעלה