אנג'לה המדהימה

Handsome Johny

New member
אנג'לה המדהימה

יצור קטיפתי שחור ואוהב בני אדם ... חתולה מהממת וחכמה שמחפשת מי שיפרוש עליה אהבה ובית חם לפנות אלי במערכת מסרים של תפוז למי שמעוניין בה מטופלת מעוקרת ונקיה ...

הוא פשוט שמע שאנשים שעוסקים בהילינג

אוהבים חתולים. ותמיד אומרים שחתולים יושבים על הבן אדם בדיוק היכן שחסר לו אנרגיה והוא בטוח שמי שאוהב חתולים נמצא כאן! התשובה היא: שמי שאוהב חתולים מחזיק כבר חתול. ולי אין חתול כי לא מתאים לי כרגע. ויש הרבה בחצר. טוב, לסיכום: אתמול לא הצלחתי מדיטציה והערב אני מקווה לטוב. פשוט כל האנשים מפריעים לי בפרטיות שאני צריך למדיטציה :( אולי אעבור לתירגול נשימה סודית שדוחסת המון אנרגיות קרות(`` צ`י קונג קשה``, להבדיל מ `` צ`י קונג רך``) נשימת הצ`י קונג מהירה ועובדת חזק ומהר וקל להצליח אותה אבל היא יוצרת לחצים במוח ובלב , מרימה את הדם וזה מסוכן. אני כבר עברתי את השלב המסוכן פחות או יותר, אז מותר לי :) ונחשו מה, למדתי אותה מספר שכתב מומחה צ`י קונג . בברכה, עוגי האדם הטוב .

לא קשור, אבל....

באופן חד פעמי ובגלל שניראה לי שמדובר במצווה, אני מסכימה

באמת מדהימה...

אני מקווה שכולנו זוכרים מדי פעם, לא רק את כל האנשים שמאבדים את הבית וחיים כמו פליטים כבר חודש ימים, את החיילים הנלחמים ואת החטופים שרק אלוהים יודע מה עובר עליהם עכשיו, אלא גם את כל בעלי החיים שחווים הזנחה נוראית עכשיו, כשההורים שלהם ככה במנוסה. הרבה בעלי כלבים וחתולים עזבו את בעל החיים סגור בבית או ברחוב כשנמלטו. ושתדעו לכם, שמי שיכול להרחיב את הלב ולעזור - מוזמן תמיד לפנות אליי במסרים ואני אפנה אותו לטלפונים או אנשים שיכולים לרכז את העזרה.

למעלה