אנג'לה דימיטריו.

אנג'לה דימיטריו.

יאסו מנגס. שלום לכולם אני שמח להצטרף לפורום ומקוה שנוכל להפיק כיף אחד מהשני. קשה להגיד שיהיה לי זמן מכיוון שאני מאוד עסוק ועובד שעות רבות אבל נקוה שנסתדר. ובכן האם מישהוא יכול לשלוח לי שירים וחוות דעת על הזמרת אנג'לה דימיטריו בקרוב אנו יוצאים לאתונה והיינו רוצים לראות אותה.

ברוך הבא

שכולם יידעו שלמה הוא אחי הגדול יאסו סלמון ברוך הבא,אני בטוח שתעשיר את הפורום בידענות שלך. סארגפו פולי אדרפי מו יוסי גרשון

שאלה טון מיקרו אדרפוס מו.

תודה . אני עוד מעט נוסע להביא את רמי רק תסבירו לי איך מדפיסים ישר ביוונית האם צריך קודם להדפיס בוורד ולהעביר להודעה.

F a d i

New member
ברוך הבא שלמה

ובגלל שאתה אחיו של יוסי אז יש לך פרוטקציה מיוחדת פה
לגבי אנתזלה דמיטריו-לטעמי יש לה קול יפה-לא קול חזק או מיוחד..פשוט יפה שיודע לרגש ולעשות שמח...אבל הוא מבוזבז בכל מיני "לאיקה מודרנית" בהופעות היא טובה... לאחרונה הוציאה דיסק בהופעה חיה..יש לה בוזוקאי טוב ולהקה עם כלים מודרנים...כמו שאמרתי היא שרה בעיקר מודרן לאיקה אבל לא שוכחת לגעת בשירים ישנים יותר.. השיר שלה שאני הכי אוהב נקרא POIA THISIA-ניתן למצוא אותו בקאזה..אם לא תסתדר תגיד לי אשלח לך במייל או באיסי... מקווה שעזרתי...

יאסו מנגס תודה רבה

אני אשמח אם תשלח לי את השיר לאיי סי כיו של הבן שלי המספר: 297663317 שוב תודה ש.גרשון

rodedy

New member
יש דיסק כפול

של דמיטריו בהופעה ממנו תוכל להתרשם

יוונית הכיצד

יאסו מנגס. איך אתה כותב ביוונית בבקשה תסביר לי איך נכנסים . ארו קסרו לירו נמילאו . ש.גרשון

סיריוטי

New member
../images/Emo6.gifל ש. גרשון

אתה צריך להוסיף שפה יוונית לווינדוס שלך אם אתה מסתבך כנס אליי לאיי סי קיו אני ינסה לעזור לך נראה לי שטעית במה שכתבת בעברית נראה לי שהתכוונת ל εγω ξερω λιγο να μιλαω (אני יודע קצת לדבר) אם אני טעיתי בתרגום תקן אותי מקווה לשמוע ממך

שלמה,

גם אני יודעת איך מעבירים מעיברית ליוונית, זה לא קשה! אם לא קבלת עדין תשובה אני מוכנה להסביר בכיף... אחלה יום שבעולם..

שלמה..,

גם אני יכולה להסביר לך בקלות איך מעבירים מעיברית ליוונית, קלי קלות! אם לא היסדתרת תגיד לי העזור לך בשמחה..! אחלה יום שבעולם..
{וברוך הבא}

יאסו מנגס

יש בוורד את הכתב ביוונית אבל אני לא יודע איך לכתוב אותו פה!!! אשמח לעזרתכם..... ש.גרשון

F a d i

New member
שלמה ע"מ לכתוב פה אתה צריך להתקין

את השפה היוונית במערכת ההפעלה שיש לך אז תגיד לנו איזו מערכת הפעלה ברשותך ויהיה יותר קל לעזור לך

למעלה