אנג'י ב ה ר י ו ן..... תראו בעצמכם!
O One Falling Star New member 14/7/03 #5 יאס../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif
ק קיטיקט New member 14/7/03 #6 אם התכוונת לתמונה שאני חושבת ש התכוונת,אז את טועה זה בשביל הסרט החדש שלה taking lives ביחד עם איתן הוק וקיפר סתרלנד,היא בדיוק עכשיו נמצאת שם בצילומים ואני אפילו אביא לכם צילומים כאן.ופה.
אם התכוונת לתמונה שאני חושבת ש התכוונת,אז את טועה זה בשביל הסרט החדש שלה taking lives ביחד עם איתן הוק וקיפר סתרלנד,היא בדיוק עכשיו נמצאת שם בצילומים ואני אפילו אביא לכם צילומים כאן.ופה.
ק קיטיקט New member 14/7/03 #10 מאי חמודה תסתכלי בקישורים של פורומנו,יש שם את כל האתרים שאליהם אני נכנסת ואפשר למצוא את כל התמונות שם,את התמונות האלו לקחתי מהאתר המצויין www.angelinajolie.nu
מאי חמודה תסתכלי בקישורים של פורומנו,יש שם את כל האתרים שאליהם אני נכנסת ואפשר למצוא את כל התמונות שם,את התמונות האלו לקחתי מהאתר המצויין www.angelinajolie.nu
ק קיטיקט New member 14/7/03 #12 לא,היא הצטלמה במיוחד בשביל העיתון ה זה,נכון הם משגעות..יאממממ חבל שאין לי כסף בשביל לקנות את כל העיתונים שבהם היא מופיעה
לא,היא הצטלמה במיוחד בשביל העיתון ה זה,נכון הם משגעות..יאממממ חבל שאין לי כסף בשביל לקנות את כל העיתונים שבהם היא מופיעה
M Ma E New member 14/7/03 #13 הוא יודע ללכתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה חמוד הואאאאא!!!! בן כמה מדוקס באמת!?
הוא יודע ללכתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה חמוד הואאאאא!!!! בן כמה מדוקס באמת!?