אנג´ל

Buffy1

New member
אנג´ל../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

ספויילר למי שעוד לא ראה את הפרק
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה
אנג´לוס חוזר! למה הוא עשה את זה? למה הוא שכב עם דרלה? לא שאני לא אוהבת את אנג´לוס, אבל... למה? שמתם לב שהוא כמעט אנס אותה, ואז היא התחילה לשתף איתו פעולה. זה בגלל שנמאס לו מהמאבק עם וולפארם אנד הארט? הוא נכנע להם? גם לא הבנתי ממש את הקטע עם הולנד והגיהנום. אני כבר מחכה לראות את הפרק הבא... אל תספרו לי מה יקרה!

blackwolf

New member
הולנד והגיהנום...

הם דיברו על זה שם, הולנד עונה לשאלתו האילמת של אנג´ל שהוא אכן מת אבל, למזלו ( או אולי לצערו, אני לא זוכרת מה אמר ) החוזה שלו עם W&H ממשיך מעבר למוות. בקשר לסצנה של דרלה ואנג´ל, הם צינזרו שם איזה חצי דקה שלמה, בה האלימות הרבה יותר ברורה וכך גם המיניות והחיתיות של יחסי המין שלהם. למעשה צורת יחסי המין שלהם היא אלימה והייתה נחשבת לאונס אלא שדרלה משתפת פעולה ( אני לא זוכרת את הסצינה המדוייקת, כי ראיתי את זה מזמן, אבל אני זוכרת שהאלימות שם , של שניהם ובעיקר של אנג´ל הייתה מכוונת וברורה ובאה לבטא את זה שנמאס לו ושלא אכפת לו יותר, הוא בא בכוונה לאבד את נשמתו! כל זה אובד לגמרי בצנזורה ).

Buffy1

New member
אוף!

ביפ האלה לא יכולים להוציא עוד קצת כסף ולקנות את הסדרה, כדי שנראה אותה כמו שצריך בלי צנזורות? אוף איתם!

bigbadjoe

New member
OH MY FU**N GOD !!!!!

יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש אנג´לוס חזר !!!!!!!!! ווואוווו !!! הסידרה באמת נהייתה תקועה בשניים שלושה ארבעה פרקים אחרונים... הקטע עם הולנד לפי מה שהבנתי הוא שיש רוע בכל אדם בעצם, אחרת הרוע לא היה יכול להתקיים וW&H הם השליחים של הרוע עליי אדמות והם שם מההתחלה כאשר הרוע רק התגלה (כשאיש המערות הראשון היכה את חברו בראש או משהו כזה). זה מה ששיגע את אנג´ל אני מניח כי הוא הבין שהוא לא יכול לנצח כי זה דבר שטבוע בכל אדם ואי אפשר להילחם בזה עד הסוף, זה אף פעם לא ייגמר. וד"א מה ספייק אמר בדיוק בקטע בסוף בבאפי אל וורן? לא שמעתי כי היה רעש בדיוק בלי ספויילרים !!!!!!!!!! רק את העובדות ששודרו

dawn 14

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif להמשך של שבוע הבא

אנג´לוס לא חזר הוא עובד על דרלה, קראתי את זה היום, יש לי במחשב את העונה השניה והשלישית של אנג´ל.

talrv

New member
ספייק בא לוורן

מביא לו את הארגז עם כל הדברים של באפי ואומר לו שהוא רוצה לעשות הזמנה וורן אומר לו שהוא לא עושה רובוטים יותר ואני לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר אבל זה היה משהו בסגנון אני רוצה רובוט בצורת באפי שיאהב אותי.. יש לך עוד סיכוי לבדוק היום ש- 21:30 ויום ראשון בעשר בבוקר יש שידור חוזר.. שאלה לגבי אנג´ל - כל פעם שהוא שוכב עם מישהי הוא הופך רע או שזה רק באפי?? מי שיודע מה שיקרה (אם אנג´ל יהפוך רע) מוכן להגיד לי ?

dawn 14

New member
לא בדיוק

הוא הופך לרע רק אם איך להגדיר את זה שהוא מרגיש אושר אמיתי כמו שהיה לו אם באפי בעונה השניה.

talrv

New member
זה מה שחשבתי

שעם באפי זה היה רגע של אושר כי עם באפי זה היה מאהבה.. תודה!!!

Lizz

New member
דיונים רבים מתקיימים

על "למה עם באפי כן ועם אחרות (בינתיים) לא". הטיעון ש"זה בגלל האהבה" לא נראה לי נכון ולא נראה לי הגיוני - מבין המוני הסיבות שאפשר להיתקל בהן ברשת, אני תומכת ב- "כי הוא לא עשה סקס קרוב למאה שנה", או אולי "כי היא הקוטלת". או "כי הוא לא ידע שזה מה שיקרה ולכן המחשבות על זה לא הציקו לו כפי שהציקו לו אחרי זה".

Der-Albert

New member
בלה, אבל זה ברור.

הפרק "dear boy" "You gave me the world, you made me see things, but you never made me happy" למרות שדויל אומר שפרפקט הפינס = אורגזמה בפרק הראשון של הסדרה סביר להניח שזאת רק בדיחה, אורגזמה היא לא עניין, העניין הוא הסבל של אנג´ל, כשהוא שכב עם באפי אז הוא לא חשב על החטאים שלו הוא היה שלם עם הקיום שלו והקללה בעצם נהייתה חסרת תועלת (כמו שאמר ג´יילס "We´ve all seen what happens when you become too content with your existance") סביר להניח שאנג´ל לא יפסיק לסבול ולהיות טרוד אחרי שהוא שכב עם דרלה, במיוחד לא כמו שזה קרה בפרק של השבוע. וכמו שאמר אנג´ל "The curse isn´t that clear"

dawn 14

New member
תשובה

הוא לא יעבד את הנשמה שלו הוא ישחק שהוא מעבד אותה אבל בלה בלה היום קראתי את זה וזה מסובך שמישהו אחר יסביר.

Lion_Heart

Well-known member
ספוילר ספוילר ספוילר ענק!!!!!!

למי שדואג ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנ"גל לא יאבד את נשמתו!!! הוא ירויח 2 דברים 1: רגע של בהירות(הוא יבין שהוא מתנהג כמו אדיוט) 2: בן!!!. . .ן אמרתי בן, תינוק!!!!!!!..... . דרלה נכנסה להריון!!! אל תשאלו איך. וזה לא תינוק ערפדי הילד אנושי!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
הספויילר מעלי הוא גם לעונה 3!!!

זהירות!!! ולא סתם לעונה 3, מדובר בספויילר רציני שמגלים ממש קרוב לאמצע העונה (או לסוף השליש הראשון) אם אתם מתכוונים לראות ולהנות מהעונה השלישית של אנג´ל, אל תקראו את ההודעה שמעלי!

למעלה