אנג´ל פרק 4X08

אנג´ל פרק 4X08

ראיתי בנתיים חצי ממנו, ואני מוכרח לציין שלראות את הפרק הזה בליילה לא מומלץ במיוחד... השד הזה לא נראה לי חזק במיוחד, אבל איכשהוא הוא הצליח להרוג בניין שלם של עורכי דין. למישהו נראה הגינו? גם לא ראו איך הוא הורג אותם, לשמל האיש עם הראש הערוף.. איך? בכל אופן, בנתיים זה פרק חמוד (יאבאל´ה), אבל קצת משעמם

Angelus

New member
ראיתי אותו אתמול פשוט התאכזבתי ו..

שכחתי להגיב.. אז Angel 4x08
מממ המפלצת מאוד חזקה - רואים לפי גודלה
אנג´ל ירדה באיכות שלה.. כאילו קורדי קונור?! עכשיו שני הפוצים האלו רבים? אהבתי את פרד פעם.. היא מתחילה לעצבן אותי עם הגאן הזה! אנג´ל נעשה כבד.. הסידרה בכלל כבדה בזמן האחרון.. זה היה טיפשי שקורדי תעזוב וזה היה טיפשי שהיא תחזור ולא יודעים למה.. כמו שעדיין לא יודעים למה קונור נולד! והמפלצת הזאת חזקה מדי לטעמי.. ורואים שרוצים לסיים ת´סידרה- הרגו את כל החברה הזאת חוץ מלילה (שהיא עוד תחזור ובזה אני בטוח). נקווה שיהיה טוב

IDOffryn

New member
Angel 4x08

אחרי הפסקה של חודשיים ציפיתי לפרק יותר טוב אבל היה פרק נחמד אין מה לכתוב עליו את האמת.. יופי שקווין הזה מת... הוא עצבן את לילה! אז הוא גם עיצבן אותי! ודרך אגב שמתי לב בפרק איזה יופי לילה שרדה מהעונה הראשונה בסדרה :) קורדי וקונור.. עדיף לא לדבר.. the beast ... בואו נגיד שכדי שיהיה הסבר טוב לכל הקטע איתו כי בינתיים הוא סתם מעצבן! ודרך אגב כל הפרק הם לחשו ולא הבנתי חצי ממה שהם דברו וגם גל הסצנות בבנין היו נורא חשכות ככה שבקושי הנתי מי זה מי.. היה לי באלגן אחד גדול!!

Schnickelfritz

New member
הפרק לדעתי ../images/Emo58.gif אנג´ל 4x08

היה.... אהה...
לא היה מדהים, לא היה נורא. חחח.. ממש נבהלתי כשגווין התעורר. כשהשניה כבר לא. מה שכן- אני ממש אוהבת את ליילה
היא פשוט... חמודה
איך שהיא באה לווסלי בהתחלה. היה ברור לי שהיא לא תמות, אבל אני מקווה שהיא תחזור מהר. ופרד- היא חמודה, אבל היא מעצבנת אותי מאז הפרק הזה עם הפרופסור. וגאן ממש מעצבן אותי
למה הוא כל כך כועס על ווסלי, תזכירו לי
וקודרי וקונור- יאק
כשהם היו ביחד בתחילת הפרק (וגם בסוך פרק שעבר) פשוט לא יכולתי להסתכל. זה כל כך ... יאאאאק
והתגובה של אנג´ל אפילו עוד יותר מעצבנת
"Take your new boyfriend and get out" בעה
אני לא אוהבת את חוסר השילוב של באפי ואנג´ל. הרי לוס אנג´לס היא ליד סאנידייל, לא
אז איך זה שבאפי לא יודעת על זה (ולמה לעזעזל יש כזה הפרש פרקים בין השניים, זה פשוט נורא
) אממ.... זהו. אין לי עוד מה להגיד.

למעלה