"אנג´ל" עונה 2 פרק 1: "JUDGMENT"

ANGEL N

New member
"אנג´ל" עונה 2 פרק 1: "JUDGMENT"

כמובן שזה ספויילר לעונה השניה של אנג´ל וכל השירשור יהיה מלא סופיילרים!!!! חשוב לי להדגיש שאני לא הולך לסכם מה שהיה בפרק אלה לרשום את הדברים החשובים בו לדעתי, אני מצרף גם פרשנוצ מצויינת על הפרק. אז הפרק המקביל לפרק ששודר את אתמול בערוץ "ביפ" ב"באפי" (עונה חמישית פרק ראשון) הוא גם הפרק הראשון של "אנג´ל". שימו לב שיהיה תיאום מוחלט בין שתי הסדרות ועל זה אני ארחיב בקרוב... הסצינה הראשונה של העונה היא סצינה שבה אנו רואים איך 3 הגיבורים שלנו החליטו לשים בראש את העבודה. קורדיליה שבכל העונה הראשונה מראה עד כמה היא רוצה להיות שחקנית מוותרת על זה ברגע שבו אנג´ל מתקשר אליה ו"מזניק" אותה, כך גם ווסלי שמבלה בחדר כושר. ואז באחד הסצינות הכי "מאוחדות" (מבחינת הדמויות) בעונה 3 ביחד הולכים להלחם בשד התורן. בפרק עצמו אנג´ל בטעות הורג שד טוב שצריך להגן על אישה הרה, ונשבע להגן עליה בכל מחיר, בסופו של דבר למרות הקשיים הרבים כמובן שאנג´ל מציל את האישה והכל טוב. הדגש בפרק הזה הוא להראות עד כמה שלושת הגיבורים הקדישו את חייהם לעבודה הזו. למרות זאת הגישה מאוד השתנתה, מאז שהם גילו שאנג´ל יהפוך מתי שהוא לאנושי הכל נמדד ונספר, הכל מאורגן כדי לזרז את הפיכת אנג´ל לאנושי. המטרה השתתנתה. בנתיים אנחנו רואים מי זו דרלה (אותה חברת וופלם אנד הארט החזירה לעולם), היא נראית מצויין אבל אין לנו מושג למה הביאו אותה ומה המטרה שלה. פרק פתיחת עונה מצויין ונחמד חכו זו רק ההתחלה.

רינת4

New member
טוב,אז לקרוא מה שרשמת

עוד לא קרטאתי כי אני צריכה להיות מרוכזת ואין לי זמן עכשיו, אבל על בדיקת מסרים,שמעת? או ששוב יש לך בעיות..?

IDOffryn

New member
וכמובן ספוילר עונה 2 אנג´ל!

הבר קריקוי ולורן השד הירוק מופיעים פה!! וגם רואים הצצה קטנה של פיית´ בסוף הפרק...(געגועים..) אהה ו מנדי!!!!!!!

ANGEL N

New member
ואללה ../images/Emo41.gif

שחכתי באמת את הדברים האלה זה מאוד חשוב אז אני אפרט: בפרק אנג´ל וחבורתו (פחחחחח) מגיע לבר של שדים ושם המארח (בחור ירוק שעוד נשמע עליו) יכול לקרוא את העתיד של האנשים ששרים. כמובן שאנג´ל מבצע סולו מצחיק ביותר!!!!! בסוף הפרק אנחנו גם זוכים להופעת אורח של פיית, אנג´ל מבקר אותה בכלא. ת´אמת עם כל האהבה שלי לפיית לא הבנתי את המטרה של הקטע הזה, אם מישהוא יגיד לי אני אשמח

ד י י ז י

New member
שהוא לא שכח אותה? עוזר לה?

האמת אין לי מושג.. ומשם הקטע "מנדי"? "השגתי" אותו וכל פעם שאני רואה אותו אני מתפקעת מצחוק! "oh mandy! well you came and you..." קורע!!

הייזל

New member
2X01 סיכום לא פרשנות.

אנג´ל ווסלי וקורדי עברו לעבוד מהדירה של קורדי(המשרד התפוצץ בסוף העונה הקודמת) ועובדים בסגנון של "רצח מאדום לשחור", כלומר לקורדי יש חזיון הם רושמים את השד על הלוח ואח"כ מוסיפים פרטים עד שהם מחסלים את השד. ואז קורדי מקבלת חזיון של שד בדיקה בספרים מזהה אותו כשד קטלני במיוחד ומכיוון שרין להם רמזים נוספים ווסלי מציע לבקר במועדון שהוא מכיר כדי לפגוש שד מלשין בשם מרל. המועדון הוא מועדון קריוקי והמארח שלו(רק בסוף העונה מגלים איך קוראים לו) הוא שד ירוק עם קרניים שקולא את הגורל שלך בזמן שאתה שר. מרל, השד המלשין, מספר לחבר´ה איפה איפשר למצוא את השד מהחיזיון והמארח מנסה לשכנע את אנג´ל לשיר, אנג´ל מסרב והחבר´ה יוצאים. אנג´ל יוצא לחפש את השד, מוצא אותו והורג אותו ואז מגיחה אישה בהריון ומתעצבנת על אנג´ל כי הוא הרג את המגן שלה. אנג´ל מבולבל קולט שהוא הרג אחג מהטובים וממנה את עצמו למגן החדש של האישה הזאת נגד רצונה. אנג´ל נעזר בגאן(צייד ערפדים צעיר) כדי למצוא איפה השד חי ומוצא שם חותם אותו הוא מבקש מגאן להעביר לווסלי כשהאישה מגיעה למקום ואנג´ל מספר לה מה הוא עשה היא מתעצבנת עליו כי הוא היה צריך להשאיר את החותם עליו או לתת לה אותו. שד מתקיף אותם ואנג´ל מבריח את האישה דרך הביבים לתוך מלון נטוש, שם הוא אומר לה להגיע לדירה של קורדי ונשאר כדי לחסל כמה שדים. אנג´ל פצוע ועם בגדים קרועים מגיע לדירה של קורדי ומגלה שהאישה לא הגיעה לשם. עכשיו הוא מיואש וחסר אונים. הוא מבין שהוא כל כך התלהב מכך שהוא עומד להפוך לאנושי שהוא שכח מה הוא צריך לעשות. ווסלי מגלה שהבת של האישה הזאת עומדת להיות מישהי מיוחדת ושהיא עומדת למשפט בסגנון של ימי הביניים(שני אבירים הם רומחים ונשקים נוספים נלחמים זה בזה ומי שהאל והצדק לצידו מנצח כמו ב"איבנהו" למשל). המשפט הזה יכול לקרות בכל רגע והשופטים יופיעו במקום שבו האישה נמצאת. המגן שלך צריך להופיע איתה ועם החותם אחרת היא תמות. עכשו נשאר רק למצוא אותה. אנג´ל חוזר לקריוקי ומזייף בצורה נוראית את השיר "מנדי", המארח אומר לו איפה לחפש אותה ואנג´ל ממהר לשם. בנתיים השופטים כבר הופיעו וגם האביר השני(לא ברור אם הוא שד או אדם) ורגע לפני שהאביר הורג אותה אנג´ל מופיע. הם נאבקים בהתחלה על גב סוסים ואז על הקרקע. האביר תוקע חרב לתוך אנג´ל והשופטים מכריזים עליו כמנצח אבל אנג´ל קם וכורת לאביר השני את הראש. השופטים לוקחים את האישה וביתה תחת חסותם ואנג´ל חוזר לדירה של קורדי ומוריד את הלוח מהקיר. אנג´ל הולך לבקר את פיית´ בכלא הם מדברים קצת והפרק נגמר.
המלון הנטוש הוא מלון היפריון.

למעלה