אנא תייעצו לי

kikona126

New member
קארין שלום

האם יש לך נושא ספציפי שאת רוצה לקבל יעוץ לגביו? (לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שיש משהו שקשור לחבר, או לקשר כל שהו, אני צודקת?)

kikona126

New member
../images/Emo122.gif רק עכשיו ראיתי הודעה שלך מלמטה...

טוב לפחות ההרגשה שלי היתה נכונה

הי קרין

ביקשת ממני להגיב אז אני מגיב. אני בדרך כלל נמנע מלהגיב על הנושא הזה, כי הוא חוזר המון, והרבה פעמים אנשים מתקשים להשתחרר ממנו. תראי, אפשר לתת לך עצות, לתמוך, להגיד דברים כמו "תזרקי אותו", או "אל תוותרי" אבל האמת היא שזה לא רלוונטי. הסוד לא עובד בצורה שלפעמים רוצים שהוא יעבוד כשמדובר על קשרים בין אנשים. כמו עגלה עם סוסים, אם שני אנשים רוצים להוביל קשר לכיוונים אחרים, זה פשוט לא יעבוד. למרות שזה מבלבל - זוגיות אינה קשורה לאדם ספציפי, או לבן זוג מסויים. כל עוד את לא התחתנת ואת לא גרה עם הבן זוג, ואת לא במצב ששניכם מחויבים לקשר. הנושא הוא לא אייך להשפיע על אדם מסוים, אלה אייך למצוא את האדם שלא צריך להתאמץ ולהשפיע עליו. אנשים נתקעים על אדם מסויים, ועובדים כל כך קשה כדי שהקשר יצליח, ואז זה לא עובד - הם עוברים את שיברון הלב את האכזבה את התקווה שאולי בכל זאת, ואז בסוף הם פוגשים בן זוג או בת זוג אחרת, שהרבה יותר מתאימים להם, והם כבר לא מבינים למה הוא עניין אותם. אני מבין הרבה במה שנוגע לזוגיות וליחסים, ובכל זאת האישה הנהדרת שאני נשוי לה היום, היא לא האישה שהייתי מנחש שאני אתחתן איתה לפני שפגשתי אותה, וגם לא הייתי יכול לנחש אייך הנישואין שלי יראו (מצויין - תודה ששאלתם) מה שחשוב להצלחה בזוגיות, היא באמת לרצות את טובת הבן זוג, למצוא בן זוג שיודעים שמסתדרים איתו טוב, ושאין קשיים שצריך להלחם בהם על מנת שהקשר יצליח. ויש עוד מגוון נושאים חשובים באייך להפתח לזוגיות ואייך לשמור עליה (בגלל זה התחלתי לכתוב את סדרך המאמרים בנושא). בקיצור - העצה שלי, אל תתקעי על בן אדם אחד, וכל קשר, בין אם הוא מוצלח ובין אם לא, תראי מה את לומדת ממנו. אם חשוב לך להיות עם בן אדם שמכבד אותך, תעשי וילואליזציה, והתמקדות באייך יראה הקשר, ואייך תרגישי אם תהיי בקשר עם אדם שמכבד אותך. וכך עם הזמן לומדים מה באמת חשוב, וכשזה מגיע זה פשוט מגיע, בכייף ובקלות

תודה על התגובה

דעתך חשובה לי. הארת את עיניי. מקווה כבר לראות את המאמרים שלך ולהחכים מהם.

ללא מאמץ..

אני מסכים מאוד! אני מאמין שזה יכול לקרות כמו בסרטים: את "תקועה" על מישהו אחד. מתאמצת, עובדת קשה כדי לעורר בו יחס כלפייך..עושה הכל הכל הכל!! ולא רואה תוצאות. כשאת מאחלת לעצמך מכל הלב קשר רציני מהסרטים!!! הוא מגיע...ו...???? תנחשי מה קורה אז? אותו הבחור שעליו חרשת והתאמצת - מופיע! ותנחשי מה קורה אז..??? את אומרת לעצמך: "על מה חשבתי לעצמי אז...". תתחילי להעריך את עצמך יותר..ולדעת שמגיע יותר מזה.. אנשים לפעמים "חוטפים" ממה שמגיע, כי מאמינים שיותר מזה אין זכות לבקש - אל נא!

למעלה