"רוצה לשכב?"
אמרו לכן את זה פעם? ולא, לא בהקשר לאיזו סצנה מינית סוערת, אלא סתם ככה, בפנים. בלי קשר לכלום. הכל היה מושלם. הוא אסף אותי מהתחנה, נסענו ביחד להופעה וכשנכנסו הוא ישב על בירה ואני על דיאט קולה... בהופעה כל הזמן היינו ביחד, מדי פעם לוחשים משהו אחד לשני... אחרי ההופעה(שהייתה איזה שעתיים, נראה לי), נסענו לבית שלו וכל הדרך צחקנו. מסתבר שיש לו קומה משלו, ואחרי שהחלפנו בגדים הוא התקלח, נשכבנו על המיטה(השעה הייתה אחת, משהו כזה) וחפרנו אחד לשני בשכל במשך שעתיים. לא היה אכפת לי אם הוא היה מנשק אותי, ודי רציתי, האמת... אנחנו בקשר מעולה כבר שנתיים. גם כשהוא סגר 28 בצבא באופן קבוע בגלל התפקיד שלו ולא יכל לדבר בכלל בפלאפון חוץ מ-20 דק' בסופ"ש, גם כשהוא היה באמצע השיעורים שם, הוא תמיד שמר על קשר. תמיד. וסוף סוף נפגשנו, ותמיד הגדרנו אחד את השני כידידים... אחרי החפירה של השעתיים פתאום נהייתה שתיקה. הוא ליטף לי את היד ונגע לי בעדינות בשיער... "רוצה לשכב?" ואני בכלל חשבתי לשכב as lay down ואני כזה חושבת לעצמי: "אבל אני שוכבת עכשיו" וכשהבנתי הייתי הכי מובכת בעולם ... "לשכב כ... סקס? מה" ושאלתי מאיפה זה בא לו, ושאף פעם לא אמרו לי את זה ככה ישירות ואז הוא אמר שמצד אחד אני ידידה שלו(מחר יש לנו שנתיים]

ומצד שני הוא מלמל משהו שלא הבנתי ואז אמרתי לו שזה לא יקרה, בטח לא בפגישה הראשונה. בעצם, אין לי מושג מה אמרתי. פשוט גמגמתי ואז נהייתה שתיקה מעיקה כזו ואחרי כמה זמן זה הסתדר אני יודעת שאני פלרטטנית אבל אני עדיין לא מבינה מאיפה זה בא להם. אם אתה מחבב מישהי והשיחה זורמת איתה, וזו לא סתם מישהי, זו ידידה שלך, איך הגעת לסקס בכלל? כי זה מה שאני בשבילם? כוסומו, אני לא איזו פרחה מפגרת או לא יודעת מה. מה גורם להם לקחת את זה רק לקטע לא רציני? אני פשוט מרגישה כמו איזה אובייקט מיני טיפשי וריק מתוכן ואני שונאת את ההרגשה הזו ממש אבל :\