אנא עיזרו לי...

אנא עיזרו לי...

משה פרנק כתב: מתניה סגל, מורה דרך ותיק, קיבל אות עובד מצטיין בטכס שנכחו בו צמרת משרד התיירות ואהוד אולמרט, ואפילו רפי גלס נכח. כח לחי, מתניה. מי יודע מי זה מתניה סגל? מדוע - הוא - קיבל פרס? על מה הוא קיבל פרס? במה הוא עבד שעל עבודתו זו הוא קיבל פרס? אנא כיתבו כאן מהר, יש לי הרגשה שאני מאבד מגע עם קורות מורי הדרך ! תודה רואה שמרלינג

מתניה סגל

מתניה סגל , מורה דרך ותיק, אהוב על כולם ישר כמו סרגל, במשך שנים רבות היה חבר המועצה וחבר המזכירות, גזבר האגודה, שמר על הקופה כאילו היתה רכושו הפרטי, מתניה היה אמון על כתיבת הפרוטוקולים בישיבות המועצה והמזכירות. התנדב תמיד לכל תפקיד באגודת מורי הדרך. עזב את פעילותו הציבורית באגודה לאחר סיום הקדנציה האחרונה. הגיע לאמציה לקבל את פרס העובד המצטיין, הלוואי וכל מורי הדרך ידמו לאמציה במסירותו. אני מאחל לאמציה בריאות שלמה ומלאה ואריכות ימים. חיים ביידא

חיים התכוונת למתניה

אמציה הוא בנו ממשיך דרכו ובמקום לפרגן לאדם שמקבל הוקרה על מפעל חיים צריך לקטרג ולהעליבהכוונה למר רואה שמרלינג האבורגיני צריך לפעמים לקחת את הכדור הנכון בזמן

לצביקה הגי'נג'י...

אין אני נוהג לפרגן לאדם שאיני מכיר . מעשה כזה יהיה ליקוק על מנת לקבל פרס ולא תתפוס אותי במעשה כזה אף פעם. אין בהודעתי כל רמז של קיטרוג - בניגוד למה שאתה מנסה בכישלון רב לעשות ואין כאן כל כוונה להעליב. פשוט היה נראה לי שכאשר מחפשים מישהו על מנת לתת לו פרס יש לחקור ולפשפש בתוך הכלל - מה שלא נעשה במקרה זה, או כפי שכתבתי " אנא עיזרו לי " היות ויש לי הרגשה שכולם ידעו שמתניה סגל יקבל פרס על מפעל חיים ורק אני, לא ידעתי ! מה שלא נראה לי ! אתה מלא כעס ! עלייך לתעל כעסך לכיוונים נכונים שמא תעלה על סירטון.

למעלה