אנא עיזרו לי!

ישראל2004

New member
אנא עיזרו לי!

אני בן 22 ומעולם לא הייתי בחדר כושר לוח הזמנים שלי מאוד צפוף.לאחרונה ראיתי בחוברת של ויזה שמוכרים מאין רצועה המופעלת ע"י 2 סוללות שיוצרת רטט ומחזקת את שרירי הבטן,החזה וכו...אני בכלל לא מלא ,אלא יותר נוטה לרזה עד בינוני אך הבטן שלי קצת רפויה והייתי רוצה לחזק אותה מעט ולהצר טיפה את היקף הבטן.האם רצועה כזו(שאגב,עולה רק 129 ש"ח) יכולה לסייע לי בכך או שמדובר בתרמית וההשקעה הכספית לא משתלמת? שוב-אני בן אדם כלל לא שמן וזה לא שאני צריך להוריד הרבה קילוגרמים.כל מה שאני רוצה זה לחזק טיפה את הבטן ולהצר את היקפיה(שאני יושב יש לי צמיגים).....אין לי ממש עיניין בחדר כושר על אף היתרון הבריאותיח שבו,לעומת חגורות בטן.ואני רוצה רק לטפל בבעיהה הנקודתית הזו אנא עוצו לי עצה. תודה לכם מראש.

evgeniks

New member
תשובה

כפי שאני יודע המכשיר הזה לא עובד בעזרת רטט אלה על ידי מכות חשמל שגורמות להיתכווצות השריר. מכשירם אלה הם חדשים בשוק ולא ממש אמינים, כמו כן אף אחד לא יודע מהן השפעתם לתווך ארוך. לדעתי המכשירים האלה גורמים נזק למערכת העצבים (מכות חשמל אף פעם לא היו בריאות לגוף) לכן לא היתי ממליץ להישתמשת בהם. לפיכך יש הרבה תרגילים פשוטים שיעזרו לך ליצב את הבטן לכן עדיף לא להתחיל להישתמש במכשירים שונים ועוד לבזבז על זה כסף אם אפשר לעשות את זה לבד בבית בשיטה הבטוחה. מקווה שעניתי לך על השאלה.

noa7189

New member
לא כדאי לך

היה לי בעבר כזה מכשיר והוא לא תורם לכלום המכות חשמל מציקות ואתה מרגיש מתחשמל וחוץ מזה המכשיר נהרס ורא מהר בקיצור אל תתרקב אפילו שזה עולה רק 129 שקל לא שווה אתה לא תוכל לשים את זה שניה על הגוף.

ישראל2004

New member
תודה לשניכם על העיצה

אני לא אתקרב לזה אם זה לא יעיל.אין לי עיניין לזרוק כסף לשווא.

למעלה