אנא עיזרו לי!

אנא עיזרו לי!

אני גר בקראוון מעופש עם עוד 17 נפשות (חלק אחים שלי, חלק בני-דודים, אני לא בטוח מי זה מי), אנחנו אוכלים עכברושים, שותים מים משלוליות וישנים במגירות. אמא שלי קטועת גפיים ואוזניים ואבא שלי עובד כשולית מנקה-ארובות. מכיוון שאבא שלי עובד 21 שעות ביממה ואמא שלי לא יכולה לשמוע את הצעקות שלי (או ללכת לברר מאיפה הן באות), ומכיוון שאני הצעיר במשפחה, רק בן 7, האחים והבני-דודים שלי מתעללים בי יום-יום. הם מטביעים אותי פעמיים ביום בשירותים הכימיים שלנו (ואני אזכיר שמדובר בשירותים שמשמשים 17 נפשות שניזונות מעכברושים, כך שזה אפילו יותר גרוע ממה שזה נשמע), מחדירים לי מוטות ברזל חלודים לכל מיני נקבים ומכבים לי סיגריות על הרטוב של העין. קרן האור היחידה בגיהנום שנקרא החיים שלי הוא נערה גדולת שדיים מדנמרק, זדנקה שמה. פגשתי אותה כשגלשתי באינטרנט בשיעור מחשבים בבי"ס, ומאז אנחנו משוחחים שם פעמיים בשבוע (המורה לא מבינה מה אני מחזיק שם מתחת לשולחן). אני מאד רוצה שהיא תגיע לארץ ותרכב עלי, אבל היא לא מוכנה לטוס לארץ לפני שאני אשלח לה תמונה (אני נראה לא רע, אם מתעלמים מהצלקות שהאחים שלי סידרו לי). הבעיה היא שבבי"ס (וגם לא בוילה שפרצתי אליה ואני כותב ממנה כרגע) אין מצלמה, ולי אין כסף אפילו בשביל לקנות דפים ועפרונות כדי לצייר את עצמי. התקווה היחידה שלי היא לזכות במצלמת רשת במבצע של תפוז, אבל לשם כך אני זקוק לעזרתכם. אם לא תלכו לקישור המצורף ותיתנו לי ציון 5 המצלמות עלולות להגיע לילדים שמנים עם חמאת בוטנים על הסנטר שגרים בכפר-שמריהו וישתמשו במצלמה בשביל לדבר עם הסבתא רבא שלהם מלונג איילנד או בשביל לעשות סייבר סקס עם ילדות גיבנות מדימונה. אנא מכם, אנשים טובים, עיזרו לי לשגל את זדנקה!

חח איזה סיפור יפהההה

אמ לא הייתי רוצה שגיא יזכה במצלמה הייתי מצביעה לך :)

Skate is Back

New member
סוס יקר

רק בגלל שאני אוהב סוסים וגם כדי שתסתלק מהפורום,ותפסיק להשאיר סיפורים מטומטמים נתתי לך 5 נקודות. אם במקרה באמת תזכה במצלמה ותביא את הדנית לארץ, אני מבקש שבעקבות תרומתי גם אני יוכל להשתעשע עם הגברת

You got it!

מקובל עלי - כתמריץ נוסף שיזרז את קצב ההצבעות לטובתי, אני מכריז בזאת כי כל מי שיצביע 5 יזכה לסיבוב על זדנקה. לעבודה!

The Sandman

New member
חחח טוב נו אם השקעת לרשום סיפור

כזה נחמד אז ניתן 5 עכשיו איפה זדנקה שהבטחת? חחחחחחחחחחחחחחחחח

איש שליי ../images/Emo24.gif

אופ איפה אתה
מממ סקייט יז באק <חח החלטתי,מעכשיו אני פשוט יגיד את זה ככה> ממ איכ קוראימ אותכ? וזהו אמרו לא לקשקש אז אני יסתומ לי
שיהיה לכולכמ יומ מקסימ
ותזכורת
שי אתה רצוי !!1
-
-

Skate is Back

New member
או.קיי חיפושית,אז את קטנה

אם זה מה שאת רוצה... בקשר לשם שלי,אני מעדיף להשאר אלומני אבל אם תבקשו טוב טוב,אולי אני יסכים להחשף :)

לא לא לא אני ביג באג ../images/Emo15.gif

אבל רק רציתי שתסביר לי למה אמרת את זה.. כאילו בדרכ כלל אומרימ לי את זה שא ני מצחיקה או משו ובהודעה שמ למעלה לא היה שומדבר מצחיק אז התעניינתי למה אמרת את זה.. ונו אני מבקשת טופ טופ.. בבקשה
פשוט אני לא מסתדרת עמ הניק שלכ :/ בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

Skate is Back

New member
טוב,הסבר קצר

הוא אמר שהוא מסכים שמי שיצביע יקבל את הדנית הזאת שלו לסיבוב אז את אמרת שתצביעי בשבילו...אז זה הצחיק אותי עכשיו הבנת? ד"א בשבילך אני דורון,או.קיי?

אההה הבנתי :))

אני גאה להיות גאה
סתמ אבל במקרה הזה זה לא נחשב כי היא לא נחמדה הדנית.. כל מקרה שניה אז קוראימ לכ דורון או לא
כאלו זה רק בשבילי דורון או בשביל כולמ דורון

tomgavish

New member
אנשים אני מבקש, בשביל שהפורום הזה

לא יהפוך להיות שווה לתחת, אל תענו לאנשים על ההודעות האלא, הם ירדו מהר מאוד למטה ויעברו דף, וכשמשי תחזור היא תמחוק אותם (מישהו יודע לאן היא נעלמה בכלל????)

Skate is Back

New member
תום,אם הסתכלת בהודעה שלי

היית רואה שאני מבקש שיפסיק לכתוב כאן זה גם משהו...וחיפושית,זה השם שלי אבל רק לך מותר לקרוא לי ככה

טופ..בלה בלה

לא הבנתי מה רע כל כך בשם שלך.. (
) כל מקרה מממ אולי תעלו נושאימ לדיון? לא יודעת משהו על נירוונה.. סקרימ? משהו
כי דיי מאוד משעממ פה.. :/

למעלה