אנא, עזרתכן....

galibos

New member
אנא, עזרתכן....

היום, היום השתים עשרה למחזור, לאחר לקיחת 5 כדוריאיקקלומין, ניצפה זקיק ענק (28 ממ), עוד לא בייצתי, ןלהלן תוצאות בדיקת הדם. תוכלו לסייע לי להבין איך לקרוא אותן (לפני שאני אמרוט שערותי עד שהאחות תתקשר חלהגיד לי אם להזריק כוריגון). הנה הבדיקת הדם: ESTRADIOL(E2) 2107.00 PMOL/L { FEMALE: FOL.:........100 - 700 } { MID. CYCLE...180 - 1500 } { POST MENOPAUSE......<100 } HCG QUANT.(S) NEGATIVE LH 24.80 MIU/ML FEMALE:.............3 - 50 ( MID.CYCLE..........50 -150 ) ( POST MENOPAUSE.........>30 ) PROGESTERONE 3.50 NMOL/L { FEMALE: FOL..........<6 } ( LUT...........15 - 120 ) { POST MENOPAUSE..........<1.3 } תודה מראש

מריםXX

New member
יש תוצאות של רמת הפרוגסטרון?

זקיק של 28 מ"מ הוא באמת ענק, ואני מקווה שהכל בסדר איתו, כי לפעמים זקיקים עלולים להפוך לציסטות. בכל מקרה נראה שהערכים של האסטרדיול נובעים ממנו, אך רמת הפרוגסטרון בדם נחוצה על מנת להבין טוב יותר באיזה שלב את נמצאת.

galibos

New member
אכן

ישנם ערכי פרוגסטרון: 3.5 . תחזיקו לי אצבעות שזו לא ציסטה. אוףףףףף

כל התוצאות מראות

שאתלפני ביוץ. הזקיק אכן קצת גדול מידי. לי פעם נאמר שמעל 25 זה כבר ציסטה, אבל היו דברים מעולם. האם לא עשית מעקב בימים שלפני, כשהזקיק היה קטן יותר?

נדמה לי שקראתי פעם שרשור בנושא

ונאמר שאיקאקלומין יכול לייצר זקיקים גדולים מהרגיל. מחזיקה לך אצבעות שזה זקיק בריון שאוטוטו מבייץ.

galibos

New member
תודה ../images/Emo13.gif

גם אני מקווה שיהיה ביוץ. כיוון שזה היום השנים עשר, זהו היום הראשון של המעקב...כנראה שאני מתפתחת מהר. וכן, גם לי אמרה האחות שבגלל האיקקלומין יש סיכוי לזקיקים גדולים יותר (זה בערך הגבול העליון שלהן..)

פינקי33

New member
איקקלומין - 1 כדור ליום למשך 5 ימים

היו ביום ה-11 נידמה לי זקיקים בגודל 18,31,32. הרופא קרא להם "נפילים" והחליט באותו חודש שלא נעשה הזרעה ולא ניקח כוריגון. צר לי אבל אולי זה עדיף...

galibos

New member
התקשרה האחות

ואמרה להזריק כוריגון ומחר הזרעה. ואני, אני מרגישה שאיכשהו אני מבייצת ממש ברגעים אלו... עצוב לי

נועם@בת

New member
אם את מרגישה שאת מבייצת עכשיו

תעשי מה שעושות נשים כשהן מבייצות- עושות אהבה
. אם אין בעית זרע חמורה זה לא יפגע בזרע אבל יתן לך הרגשה שעשית הכל. בהצלחה נועם

galibos

New member
../images/Emo98.gif בוצע

האיש הוזנק עם הבטחה לאחה"צ פרוע.אין בעיית זרע... ואחורי זה נסעתי לקבל כוריגון בטוסיק ומחר הזרעה. נווווווווווווו שיצליח!

galibos

New member
אפשר עוד קצת שאלות???

תקציר הפרקים הקודמים: ביום השנים עשר למחזור נצפה זקיק ענק (28) ורירית 17 ממ" (אני על איקקלומין). לאחר בדיקת דם שהראת שטרם היה ביוץ הוחלט על כוריגון בערב ולמחרת (היום) הזרעה. השאלה הגדולה היא בכלל בייצתי או שגידלתי לי ציסטה לתיפארת... אז כיוון שהייתה לי הפנייה לבדיקת דם (נשארה אחת מאתמול) לא התאפקתי והלכתי לי להידקר. קיבלתי עכשיו תשובה שבה הפרוגסטרון עלה ל7.8 (לעומת 3.5) אתמול. הייתי שמחה, אבל יש לי תחושה שאולי הכוריגון השפיע על הפרוגסטרון, ולא הביוץ. אז מה מומחיות אומרות? מה כוריגון 7.8 אומר? זאת ועוד, אתמול האסטרדיול היה 2107 (הרבה מעבר לנורמה) והיום ירד ל 1470. יש למישהי מושג?

בייצת ../images/Emo13.gif

הכוריגון לא גורם להפרשת פרוגסטרון - הוא גורם לביוץ שגורם לעליית ערך הפרוגסטרון וירידת ה-E2.

galibos

New member
באמת? הלוואי הלוואי הלוואי

אם כן, זה יהיה די מיותר לעשות מחר שוב הזרעה נכון? איך שלא יהיה נעשה את זה, כי זו לא טירחה מאוד גדולה...

נועם@בת

New member
אפשר, אבל צריך לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הפדים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת במשך יומיים שלושה, אלא משרשרות הודעות. הכוריגון אכן נתן את האות לביוץ. הוא גרם לביצית בזקיק להבדיל, להתנתק מדופן הזקיק ולהפט חוצה. הוא העלה את הפרוגסטרון. אבל התוצאה הסופית היא שבייצת. לא בטוח שהזקיק הגדול לקח חלק במערכה, אבל הזקיק הקטן בייץ גם בייץ. מחזיקים לך אצבעות
נועם וה

למעלה