אנא כנסו....חשוב דיו

אנא כנסו....חשוב דיו

אני חש שאינני מסוגל יותר.....עייפתי. אני סובל מחוסר ריכוז ובעיות קשב. אני אמנם סטודנט, כבן 23, אך המאמץ שאני משקיע הינו עצום....רק בכדי לעשות את המובן מאילו. אינני יכול לקחת ריטאלין, זה עושה אותי למעין "זומבי"...גם בדילול לשתי מיליגרם.... היש תרופה אחרת שתוכל לעזור לי? אשמח אם תחזרו אלי אל [email protected]

05 מיכל

New member
לא הבנתי משהו

ההודעה נואשת, ומתבקש לתת לך מיד מנת-חירום של אמפטיה, אז אני מתנצלת שאני מתחילה מהעובדות היבשות: זומביות היא בד"כ סימפטום של מינון *נמוך* מדי. האם אתה בקשר עם רופא שהוא מומחה ל ADHD במבוגרים, או סתם נוירולוג או פסיכיאטר? זה מאוד חשוב.

(הכינוי שונה)

אני בקשר עם "סתם" פסיכיאטרית, ולא חשבתי ללכת למומחה בנושא. עד כה הצלחתי להתמודד יפה עם זה. לא הכרתי צורה אחרת של "להיות". ניסיתי כמה מינונים שונים, וכולם עשו אותי זומבי. היש תרופה אחרת?

zivadina

New member
פיקוח רפואי

שלום רב. קודם כל, לצערנו יש פסיכיאטרים שלא מתמצאים בהפרעה ובטיפול התרופתי שלה, ולכן רושמים מינון או כדור לא מתאים. שנית, כפי שאמרה לך מיכל, בדרך כלל "זומבי" נובע ממינון חסר, היות שהילדים שלנו על ריטלין הם בכלל לא זומבים. שלישית, לפי חוקי תפוז אין לפרסם דוא"ל וטלפון. ואתה מתבקש להקפיד על הכלל הזה, קודם כל לטובתך, כדי להמנע מטרדנים למיניהם. לסיכום: ההצעה היא ללכת לפסיכיאטר שמצהיר שהוא מומחה לאבחון וטיפול בהפרעת קשב ורכוז. במידה שההצעה נראית לך, תוכל להגיד לה מאיזו קופה אתה ומאיזה אזור, ונוכל להמליץ לך על פסיכיאטר מבוגרים כזה.

למעלה