אנא חיתמו

Bastet

New member
אנא חיתמו ../images/Emo70.gif

אנא חיתמו על העצומה לסגירת חוות מזור.. בבקשה
http://www.letlive.org.il/petition.php

Vrock

New member
רעיון טוב!

חוות מזור מקום נפשע. ואיזה מחקרים עושים עם הקופים? בטח חשבתם מינימום איזה מחקרים לריפוי סרטן או איידס-אבל לא! מה שעושים איתם זה לבדוק קואורדינצית יד-עין של קופים, בשביל לקבל כסף למחקרים מטומטמים שבכלל לא צריכים.

eMiFrEaK

New member
תאמת..

אני לא מתייחסת עכשיו דווקא לניסויים בבע"ח...אז לא להתעצבן.. אבל למדתי... שאין דבר כזה מחקרים מטומטמים שבכלל לא צריכים.. כל מחקר מהווה אבן יסוד למחקר אחר... ככה מגלים ומתפתחים..

Vrock

New member
אממ דווקא יש.

כמו המחקר שעשו לבדוק אם דגים מרגישים כאב.

Vrock

New member
דווקא יש.

כמו המחקר שבדקו אם דגים מרגישים כאב.

eMiFrEaK

New member
נו ולמה נראה לך עשו את זה??

בשביל סתם לבזבז זמן, כסף, אנשי מקצוע, משאבים למיניהם ולהכאיב לדגים?? אני לא חושבת..

Dynamo1929

New member
לא יודעים עליהם מספיק?

אפילו אני כבר כמעט בר-סמכא באנוטמיה של הדגים.. בכל פעם שאני אוכל גפילטע-פיש אני לומד המון עליהם-מס' החוליות, איזורים לא אכילים בגופו של הדג, כמה זמן לוקח להכין אחד..

אולי כדי לדעת אם כאשר דגים את הדג

[ באופן יחידני] החכה שניתקעת לדג בפה כואבת... =\ לא חשבתם על זה פעם? אני ראיתי איך דגו דגים וזה פשוט זוועתי... איך הוו החד ניתקע לדג בפה ומושכים אותו בזה וכתוצאה מיכך הוו ניכנס עמוק יותר... ורצו לדעת אם זה כואב כדי לשכלל את החכות [?] ובכך לגרום לפחות סבל לדג...=\ אחרי הכל אפילו במקרא רשום שאסום לצוד בעל חיים לעצמך או למישו אחר ולגרום לו כאבים- כאשר אפשר למנוע זאת..=\ או שאני טועה.. =\

אז... סתם ככה עשו את הניסוי?!

זה כמו שתיפתח את "המחשב שלי" במחשב סתםככה אפילו כשאין לך צורך בזה... זה דבילי ודיסלקטי.. =\

Vrock

New member
אממ...

פירקת פעם משהו שלא רצית יותר רק כדי לבדוק מה יש בפנים? אז זה מה שהם עשו עם הדגים.

eMiFrEaK

New member
זה נקרא סקרנות...

ורק לידע כללי... סקרנות פותחת הרבה מאוד דלתות... כי אם אף אחד לא היה מתעניין בשום דבר ולא רוצה לחקור אותו.. אז העולם לא היה מתקדם לשום מקום...

למעלה