אנא התייחסו

לונגל

New member
אנא התייחסו

הבן שלי בן שנתיים וחצי הלך לאביו ביום שבת בזמן האחרון האבא שואל אם הוא חופף את הראש ואני אמרתי שקצת קשה לו והוא עושה בעיות אז אנחנו חופפים בכיור ואני מניחה שזה יעבור לו ואז כשהאבא והבן חוזרים האבא מספר לי שהיה בסדר ושהוא חפף לו את הראש שאלתי עם איזה סבון והוא ענה פנטן , אז אמרתי לו שזה לא סבון לילדים הילד סיפר ששרף לו בעיניים, שהוא בכה ושאבא כעס עליו ביום שישי כל הלילה הוא לא ישן כי כאבה לו האוזן ובדרך לגן היום הוא כל הזמן ביקש ממני שאני לא אחפוף ךו את הראש ואגיש לאבא לא לחפוף לו. אני קצת בהיסטריה, קצת כועסת וקצת מודאגת . מה דעתכם? מיכל התייחסותך חשובה לי

נראה שהבעיה באוזן ולא בשמפו

צא לי שלא חזרתי עד כה אבל הנה תשובתי: שמפו פנטן אמנם לנועד למבוגרים אבל לא ניתן להכתירו כרעל מסוכן לילדים. אני מניחה שהאוזן שלו כאבה כיוון שחדרו לו מים באמבטיה אל תוך האוזן. ייתכן שהאוזן שלו רגישה, אולי הוא פיתח בעבר הרבה דלקות אוזניים, אולי יש לו פקק שם וכדו'. אולי זו הסיבה שהוא אינו רוצה לעשות אמבטיה עם חפיפת ראש גם אצלך בבית. אני מציעה שדבר ראשון, גשי איתו בדחיפות לרופא אף אוזן גרון כדי לטפל באוזן הכואבת. דבר שני, ספרי לאב שהיית אצל רואה א.א.ג. כיוון שהאוזן כאבה והיא רגישה. תאמרי לו שהרופא ממליץ על שמפו עדין לילדים (נסי לגייס את הרופא לעניין, אפילו שיכתוב על מרשם התרופות - רופאים גם רושמים מרשם לשמפו אם הוא רפואי, כגון נגד קשקשים, נגד פצעים). את יכולה גם לצייד את הילד בשמפו עדין כשהוא בדרכו לאביו. אז אין לאב סיבה להשתמש בשמפו אחר. את יכולה להתנחם בעובדה שלפחות מדובר בסבון איכותי... מה שבטוח הוא שאת לא צריכה לכעוס על אף אחד. אני מאמינה שלא הייתה לאב כוונה רעה.

למעלה