אנא הטו שכם

אנא הטו שכם../images/Emo70.gif

זוכרים שלפני כשנתיים היה מפגש בבית של mLm? נו, המפגש הזה שהתחיל בכפ"ס והסתיים בים במה שהיה אמור להיות גשם של מטאורים (אבל בסוף היתה בצורת). אז כל מי שנכח: אגס1, זולל משמשים, צימעס וילדיה, שלי ומי שאני לא זוכרת עכשיו- אנא עזרו לנו להיזכר בשאלות שהיו במשחק החבילה המרתק ששיחקנו. עידן צריכה את זה. ומי שלא נכח יכול להמציא שאלות "חבילה עוברת" חדשות, זה בטח גם יעזור. תודה!

shellyland

New member
../images/Emo6.gif

היא סינג'רה אותך אז את מסנג'רת אותנו? לך ילך. אני שלחתי אותה אליך. תזכרי. תרומתי לקולקטיב: - לו היינו גינת ירק, איזה ירק היה כ"א? - לו היית מחלה, לאיזה נזק היית גורמת?

אני נזכרתי באחרות,

הרבה פחות מצחיקות. יא, איך פעם היה לי חוש הומור. טוב, לפחות נשארה לי התושיה. (לכתוב פה הודעה זה סוג של תושיה, נכון?)

shellyland

New member
בעניין הפמיניסטי

אני מנועה מלהגיב יען כי אני עוברת לאחרונה משבר זהות אידיאולוגי. מבטיחה לחזור אליך בנושא לכאסיים לברר את הקשר בין השקפותיי לאישיותי. כבד.

זהות אידיאולוגית

יכולה להשתבר בכל מיני מקומות (ואפילו סלעים, אני אומרת לך). איפה שלך נשברה?

shellyland

New member
אבל היא לפחות כוסית*

*אם אני לא פמיניסטית מותר לי להגיד את המילה הזאת.

אטיוד5

Active member
להיפך

רק לפמיניסטיות מותר לומר אותה. כל השאר מיד מואשמים בסקסיזם מגעיל ברגע שהם אומרים אותה.

shellyland

New member
יא, מצחיק שאמרת אפילו סלעים.

לפני קצת פחות מחודש ביקרתי את את האין-תאומים בניו-יורק, וכל הזמן התרוצץ לי בראש "אפילו בניינים נשברים, אני אומרת לך, ולא מחמת זיקנה".

shellyland

New member
פתאום נזכרתי

בהופעה של ממפעם, שאמרת שאת מצחיקה בלי שליטה גם כשאת לא רוצה להיות. משהו שהיה קשור בסטודנטים שלך. זוכרת?

למעלה