אנא הבינו

smile2life

New member
אנא הבינו

בכל עמוד בפורום ישנו מקום ל15 מחרוזות, דהיינו 15 הודעות ראשיות, שמתחת יש תגובות (שירשורים), כמוסבר בתמונה. אני מבקש בכל לשון של בקשה לשרשר הודעות לנושא הראשי שלהן - ובכך נשיג כמה מטרות: 1. יהיה יותר מקום בפורום להכניס נושאים חדשים ולראות נושאים ישנים, בכדי להגיב עליהם. 2. לא נעצבן את הנהלת הפורומים של תפוז, ששומרים בקנאות על הנושא הזה של השירשור. 3. יהיה לכולנו יותר מסודר ונעים בעיניים 4 נחסוך לי, כמנהל פורום, עבודה. אין בעיה שתשאירו הודעות צ´אט אם זה מה שעושה טוב בלב אבל למען השם ש-ר-ש-ר-ו

smile2life

New member
אף הוגעה אינה מחקת או נמחקה

אם אין צורך בכך, פשוט אני משרשר אותה למקום המתאים ביותר

מני מה המצב?

מה שלומך מני איך הבריאות הכל בסדר? אחי עשית כאן סלט... צריכים לפתוח פורום שקוראים לו פורום נכי צה"ל/צ´אט.

smile2life

New member
שום סלט

יש פשוט חוקים בתפוז, שצריך לעבוד לפיהם: דף הפורום נותן לנו X מקומות לאשכולות חדשים ולא ייתכן שרק בשביל להגיד "בוקר טוב" או "צהריים טובים" בן אדם יפתח נושא חדש. גם לא כדי לשאול לשלומה של ענת. תשרשרו ותראו שהאשכול כולו מוקפץ, אם לא עברו 72 שעות מאז שההודעה הראשית פורסמה. שים לב להודעה הראשונה באשכול הזה. יש שם הסבר מפורט

מני דעתי האישית היא:

כאן זה פורום,אנחנו כולנו למדנו שלא פותחים סתם הודעה,כשאפשר להגיב על ההודעה שרוצים. לדעתי אתה מוריד מהיופי של הפורום. כי בכל פורום,ואני עוד בכמה פורומים ספיציפים,זה לא נורא שאומרים דברי צאט. לעניות דעתי,ההיפך הוא הנכון:זה אומר שיש כאן פורום,קהילה שלמרות היותנו חברים זה,אנחנו גם אנשים,וחברים אמיתיים. בדרך כלל שרושמים "בוקר טוב" זה הודיה ללא תוכן,ולא מוקפצת. אם רושמים עם תוכן,אז מה הבעיה? אתה בעצמך,פעם רשמת,תירשמו הודעות "בוקר טוב" עם תוכן בלבד....[ מני-הפורום דן על אותו נושא פעם,חבל לי שאתה חושב ככה.

אני לא מבינה מדוע ההודעה של פלסר

על "הסבר לכניסה לצאט" הועברה לשרשור הודעות צאט. אתה מחשיב את זה לדבר שולי? לדעתי זה הסבר חשוב מאוד.

smile2life

New member
כל הרעיון הוא צמצום

ענת אם היית טורחת לקרוא את ההודעה הראשית של ת´רד הזה עד סופה היית מבינה את הרעיון הכללי. עזבי, אין לי כח או סבלנות עכשיו להכנס מחדש לנושא - אני אתקשר אלייך במשך היום ונדבר על זה

למעלה