אנא דעתכם...

hila 2580

New member
אנא דעתכם...

שאלה עלתה בי. המופע הולך להיות הצלחה מטורפת, הוא כבר עכשיו כזה עוד לפני שיקירתנו עלתה לבמה. נראה לכם שלאור ההצלחה והביקוש יודית תעשה עוד קיסריה הקיץ או בחגים, או שהיא תשאיר טעם של עוד וזה יהיה מופע היסטורי יחיד ומיוחד במינו???????

מאד מקוה שזה יהיה מופע מיוחד וחד-פעמי.

היא מצליחה גם ככה. היא לא צריכה לתפוס את הגל הזה של הפרסום. ואיכשהו כל האמנים שמכריזים על הופעה חד פעמית, מוכירם כרטיס בהמון כסף ואז עושים עוד כאלה, עם הזמן זה רק נהרס ומאבד.

tomerldt

New member
גם אני ממש מקווה שהיא תהיה חד פעמית

למרות שיש מצב שהיא תחליט לעשות עוד אחת, אחרי הכל זה כסף.... הכרטיסים ממש נחטפו, בקושי נשארו עוד, ככה שיש לה למה לצפות במידה והיא עושה עוד אחת... אבל אם היא תעשה זה יוריד את כל ההתלהבות מזה לדעתי, זו צריכה להיות הופעה חד פעמית.

ToMeTiN

New member
מצטרפת לתקוות החד פעמי

לפחות לחמש השנים הבאות (חגיגות החצי יובל ל"באה מאהבה":))

tomerldt

New member
אני דווקא עם תקווה אחרת....

שהיא תעשה מעכשיו לכל אלבום שלה "חגיגת 20"!!! שמעו, לפי זה יש לנו בקרוב הופעה ל"מאוד לא פשוט לחכות" ואחר כך של "שם"... אז... זה שווה שיהיה לכל אלבום!

hila 2580

New member
בואנה תומר אחלה רעיון!!

סחתיש עלינו!!!בדיוק כמו שחשבתי, אני גם מקוה שזה חד פעמי...

tomerldt

New member
אולי נחגוג לכל אלבום גם יומולדת 5 שנים...?

אפשר גם 10... ו 20... .. ..

YA2007

New member
לא חד-פעמי, הופעה נוספת ב-14.8 בקיסריה ../images/Emo13.gif

במסגרת אירועי "הבית הכחול" של פלאפון...

tomerldt

New member
טוב בואו נרגע ונקווה ש...

מדובר בהופעה אחת נוספת ויחידה... ונתפלל רק לדבר אחד - שלא יהיה מדובר בסיבוב הופעות! :|

ToMeTiN

New member
אוי...

בקסטל כבר התחילו למכור כרטיסים להופעה ב11.9 בקיסריה ובצד החיובי - זה אומר שיש ביקוש לכרטיסים ושאנשים שלא יכלו להגיע להופעה הראשונה יוכלו להנות גם:)

moahe100

New member
למה אוי? מה קורה לכם

אם הופעה מצליחה (ובטח חוץ מהיותה מצליחה אז גם מוצלחת) , למה לא עוד? אפשר הרי להגיד את אותו דבר על כל סיבוב הופעות. למה להמשיך את סיבוב ההופעות "עיר קטנה" הרי ההופעה הראשונה הייתה מעולה. למה לקלקל את הקסם? יצא לכם פעם לאכול גבינת עיזים וראיתם שזה טעים לכם? (אם זה כך אז אתם מוזרים אבל סתם בשביל הדוגמה), נגיד טעים לכם, אז תחליטו לא לאכול יותר גבינת עיזים כדי לא להרוס את הראשוניות ואת הקסם של הפעם הראשונה של אכילת גבינת עיזים? הרי תאכלו עוד פעם גבינת עיזים במידה ותפגשו עז או משהו כזה. אם מישהו חושש עדיין שתיהרס לו ההפתעה והריגוש של ההופעה הראשונה, אפשר להבין גם את זה, אז שלא יבוא שוב. אבל יש כאלה שאולי לא היו, או ירצו שוב, למה לא.. זה טוב לנו, זה טוב ליהודית וזה טוב לעיזים. בתאבון

tomerldt

New member
../images/Emo5.gif גבינת עזים...

ברור שאני מאחל לכל אחד שיזכה לראות את ההופעה הזאת, אבל עדיין זו הייתה מההתחלה הופעה חד פעמית, בניגוד ל "עיר קטנה" וקיים הפחד שזה יאבד את הקסם המדהים... שזו כבר לא תהיה הופעה היסטורית, אלא עוד סיבוב הופעות של יהודית...

היסטורית?

למה זה חייב להיות "היסטורי"? ומי אמר שזה לא יהיה "היסטורי"... אני מבטיחה לך שגם אם זה יהיה חד פעמי וגם אם לא, אתה לא תלמד על זה בשיעורי היסטוריה

tomerldt

New member
אלא אם כן....

נתאחד כולנו ונהיה מורים להיסטוריה ונכניס את זה לתוכנית הלימודית!!!

תקשיב מאמי...

תהיה אתה מה שאתה רוצה, אותי אל תכניס למשוואה שמעורבת בה המילה מורה. חלחלהההההההההההההההההההההההההההה

tomerldt

New member
אני לא יודע מה איתך אבל אני חולם להיות מורה!!

.... (או שלא)

אל תשווה...

סיבוב הופעות כשמדובר באלבום על מנת מן הסתם, לקדם אותו, לעומת סיבוב הופעות... לא נראה לי שבאמת אלבום פלטינה ברמה של באה מאהבה עדיין זקוק לקידום גם 20 שנה אחרי... שלא תבינו לא נכון, אני ממש ממש לא מתלוננת על הסיבוב הזה, אם זה אכן סיבוב, וגם לא על כך שיש מספר הופעות, כי זה רק נותן לי צ'אנס שני ללכת אם לא יכולתי לפני. נכון שיש משהו קסום ומדהים במופע הראשון של הסיבוב (תאמינו לי שאני זוכרת טוב טוב מההופעה הראשונה בצוותא בתחילת הסיבוב של "עיר קטנה" כמה שזה שונה וקסום ואיזה כייף ואתה שומע ראשון ובלה בלה בלה) אבל יהודית תמיד מדהימה, והיא תמיד תשעשע, אני לא זוכרת שאי פעם כשהלכתי לסיבוב הקודם או לסיבוב של "עיר קטנה" נתקלתי בשתי הופעות שהיו בדיוק אותו הדבר... ככה שאני בטוחה שבכל מקרה היא תצליח לעשות כל הופעה יותר מעניינת מהשנייה. וסתם שאלה לי אליך, היית משתמש בדוגמה של גבינת כבשים אם היה דבר כזה? |אייקוןשלכבשהכיאיןדברכזה|

ומלבד זאת, תחשבו על יהודית...

יא אגואיסטים! :p אולי היא מתגעגעת לקיסריה??? גם לי היה נמאס אם הייתי במקומה... להופיע במקומות כמו זאפה והמועדונים הקטנים האלה עם האיכויות שלה במשך 5 שנים? חלאס, מותר לגוון, ואפילו רצוי... סופסוף היא חוזרת למקום שהפך אותה ליהודית רביץ ‎)‎ולא באר שבע) והאמת? מגיע לה. תפרגנו!

למעלה