אנאלי

אנאלי

בעקבות הודעות שקראתי. וכן צד אחד אומר שבא לנסות כי זה חדש אבל מצד שני זה מלחיץ וכואב. זה גם נותן הרגשה כזאת של משהו שלא קשור לשם, שלא אמור להיות שם. וגם אותי נורא (לא יודעת אם זו המילה הנכונה) מגעיל המחשבה על האיזור הזה... בגלל שהוא לא הכי אסטטי... כן מתקלחים והכל אבל בכל מקרה.... מה אתן אומרות?

אם יורשה לי להאיר קצת......את הנושא

נכון, קצת מלחיץ(אמרה לי מישהי זו הרגשה של קקי אבל שנכנס...). אבל לשם כך דרושה המון סבלנות מצד בן זוגך. הכנה נכונה של המקום( להבדיל מסרטים כחולים..כאן לא יורקים על האיבר והופפפ הוא נכנס וחיחיחי..) שימוש נכון בחומר סיכה וכבר אמרו שמות של כמה שמנים מועילים..אישית אוהב שמן תינוקות. גירוי נכון של פי הטבעת...החדרת אצבע לאט..בכדי להרגיל את המקום. ועוד דבר אחד חשוב...יותר נכון שניים. האחד, שלא ינסה בכוח... השני, תשתחרי קצת בראש..כי זה מחסום פסיכולוגי מסויים, אולי כוס יין יעזור...
בהצלחה.

עד היום לא נהרס לי קונדום בגלל שמן

תינוקות... למרות שעדיף שמן על בסיס מים, עדיין מעדיף שמן תינוקות.

ToryMaster

New member
חומר סיכה על בסיס מים ../images/Emo8.gif

אני אישית, לא הייתי מסתכנת בקונדום פגום, כי שמן תינוקות יותר נוח.

כן ברור שעם קונדום!

רק עם קונדום! אבל זה עדיין כזה, לא יודעת מוזר ומרתיע אותי בגלל המקום.

זה אישי ../images/Emo13.gif

כמו כמעט כל הדברים הנדונים בפורום הזה, גם הנושא הזה הוא אישי לגמרי, והדעות שתקבלי כאן לא באמת קשורות אלייך, הן של אלה שכתבו אותן
אם זה משהו שאת רוצה לנסות, אז למה לא. אם את לא רוצה לנסות, אז למה כן. אם זה מפחיד אותך ואת בכל זאת רוצה לנסות, אז תקבלי כמה שיותר מידע קודם, תדאגי לעשות את זה עם פרטנר שאת סומכת עליו ושמבין, תדאגי לחומרים מתאימים (במידה ואת רוצה), הכיני את גופך ואת נפשך לכך, ורק כשאת מוכנה, אז יופי. אם את לא רוצה לנסות אבל מפחדת ממה יגידו, אז תצאי מזה, זה הגוף שלך והחיים שלך ותתייחסי אליהם בהתאם. זה שלך
באהבה עונג

תודה עונג. אני לא פוחדת ממה שיגידו

זה אף פעם לא עיניין אותי... יש לי בן זוג שאני הכי סומכת עליו בעולם. ופתוחה איתו להכל. אבל זה נושא כזה שמפחיד.... יכול להיות שהגרעין שלו זה שהמקום לא הכי אסטטי
זה מה שמדאיג..... באהבה חמדמדונת

למעלה