אנאלי כואב

Molly88

New member
אנאלי כואב

היום אני והחבר ניסינו אנאלי. הוא שם ווזלין על האיבר שלו, ושמנו קצת אצלי מסביב לחור. עשינו אנאלי 3-4 פעמים היום, בהתחלה לא כל כך כאב, אבל בפעם ברביעית הרגשתי שממש כואב לי וביקשתי ממנו שיוציא את האיבר החוצה. עכשיו אני ממש סובלת, אני מרגישה שכואב לי בחור של התחת זה טבעי לפעם ראשונה? איך אני יכולה להפסיק את הכאב ? תודה מראש

וואי...אני מנסה לתאר את הכאבים וזה

מוות....חבר שלי רק הכניס לי אצבע וזה קצת כאב וכשהוא ניסה להוסיף עוד אצבע זה כאב מאד... עד עכשיו כואב לי מאתמול... אז מה המצב אצלך...ואי...פחד..,

חופ שיה

New member
סביר להניח שזה רק בגלל שלא

עשיתם את זה נכון ובגלל משאת לא משוחררת, זה לא אמור לכאוב כאבי תופת . ןאם כואב לך מאבצע אחת אז הגיוני שלא מנסים לדחוף עוד אצבע , קצת להפעיל את ההיגיון. אולי גם רצוי שתקראי קצת חומר על סקס אנאלי , כדי שתביני במה זה כרוך.

זה כאב

רק בהתחלה שהוא הכניס אצבע אחת אבל אח``כ זה נרגע והוא ניסה להוסיף עוד אצבע ואז זה התחיל לכאוב והוא הפסיק...אולי מה שכואב לי-יותר נכון שורף זה בא מהשיפשוף ולא ממשהו אחר לא?זאת אומרת שאולי זה נהיה כמו פצע...(לא ירד דם ) תודה על העזרה...

שלום לך...

על הפעם הראשונה לעשות את זה 3-4 פעמים? נסי להיות קשובה לגוף שלך ולראות מה טוב לך. בהחלט טבעי שיכאב שם אחרי 3-4 פעמים. האם נהנית מזה בכלל? מציעה ללכת לרופא, אם הכאב לא חולף....

שגיתא

New member
מולי היקרה ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif

קודם כל הבנתי מידיד גאיי שלי כבדקתי את סוגיית תכשירי הסיכה השונים, הוא גורס שווזלין זה טוב לגבר, אבל פויה בפנים, מה שכן גם הוזלין תכשיר ממש גרוע לשימוש עם קונדום כי הוא הורס את האפקט האטום של הקונדום, לעומת זאת יש KY או איזה ג'ל כחול שמצויינים כי הם גם משככי כאבים כלומר לא כל התחושה נעלמת אבל המקום הרבה פחות חד
דבר שני אנאלי בלי קונדום מאד מסוכן לגבר
החלק הפנימי של המקום שופע מיקרובים וחיידקים שבמקומם מסייעים וידידותיים לגוף, אבל בהחלט
יכולים להתיישב במקומות אחרים בגוף כמו איבר המין הגברי ליצור זיהום או יותר גרוע, מה גם שאי אפשר להמשיך לתנוחה אחרת כי אחרי אנאלי לא מוגן לוגינלי ממש לא ולא, היו אחראים על הבריאות שלכם דבר אחרון חמודה זה שריר ומקום שלא ממש מיועד לחדירה של איבר גברי ולמרות שלא חייב לכאוב, יש פגיעה של רקמה ועל כן לא נשמע טוב 3- 4 פעמים ביום ולא משנה אם פעם ראשונה או לא, מה גם שאל תוותרי על ההנאות הנוספות, לקח לי לפחות 3 פעמים שונות כדי להגיע להנאה מהנושא ועדיין זאת לא תהיה הבחירה הראשונה שלי אקט מיני עם חדירה, יש הרבה איזורים שונים שממוקמים מאד קרוב שהרבה יותר מוצלחים כהנאה וגירוי אני מודה שבפעם האחרונה כבר הייתי יותר פעילה באקט האנאלי אבל פעם אחת בפעם והמקום היה מגורה ומטופל באופן מיוחד
שימי לב לגופך יקירה
שגיתא

למעלה