אנאלי כואב

Molly88

New member
אנאלי כואב ../images/Emo10.gif

היום אני והחבר ניסינו אנאלי. הוא שם ווזלין על האיבר שלו, ושמנו קצת אצלי מסביב לחור. עשינו אנאלי 3-4 פעמים היום, בהתחלה לא כל כך כאב, אבל בפעם ברביעית הרגשתי שממש כואב לי וביקשתי ממנו שיוציא את האיבר החוצה. עכשיו אני ממש סובלת, אני מרגישה שכואב לי בחור של התחת
זה טבעי לפעם ראשונה? איך אני יכולה להפסיק את הכאב ? תודה מראש

דרדקן

New member
למה את מתכוונת ב-3-4 פעמים

ל-3-4 חדירות, או 3-4 פעמים שקיימתם יחסי מין אנאליים היום?

דרדקן

New member
אה, עכשיו הכל ברור

אז כמו שאומר ידידי, אם נפלת מהסוס קפוץ עליו חיש מהר כדי שלא תפחד יותר. כל שעלייך לעשות הוא לקיים יחסי מין אנאליים פעם נוספת ואז הכאב בטוח יעבור. ותאמרי לי בבקשה, הכיצד 3-4 פעמים? אינך זוכרת את המספר המדויק? האם 3 פעמים, או 4 פעמים או אולי 3 וחצי פעמים. דעי לך שהתשובה חשובה מאוד כדי למצוא את התרופה.

דרדקן

New member
אני אפרט:

אם 3 פעמים הרי שהפעם הרביעית עדיין לא נעשתה אז בכלל לא כואב לך. אם 3 וחצי פעמים הרי שרק עוד מעט רק יתחיל לכאוב, אז תוציאי עכשיו. אם 4 פעמים, אז יש להבין כי זהו שריר שנמתח בצורה יוצאת דופן ואולי כדאי שינוח קצת. תעקבי אחרי הכאב, תבדקי אם אין דימומים ואם הכאב לא יפסיק תוך חודש חודשיים תפני לרופא.

חופ שיה

New member
אם יש כימיה

פיזית, והגבר גומר מהר ומתעורר מהר אז זה בהחלט אפשרי, לא כל אנאלי כרוך בעבודות הכנה מרובות לפני כן. במקרה שלה - עושה רושם שהיתה כימיה פיזית. ולכותבת הפוסט - נורמלי לחלוטין שתרגישי הרגשה לא נעימה לאחר אקט אנאלי, זה יכול ללוות אותך ימים לפעמים וזה יכול להעלם מחר , אל תחששי , אך רצוי להיות עירני למה שקורה שם בימים הבאים ובכלל תמיד טוב להיות מודעת לגוף שלך ולתגובות שלו. כדי להקל על הרגשת האי נוחות - מלאי לך גיגית או אמבטיה עם מים פושרים ושבי בה עד שתרגישי יותר נינוחה במקום המדובר(5-30 דק').

53RJ0

New member
OMG../images/Emo2.gif

על הפעם הראשונה 4 פעמים??? לפחות הית חוקרת קצת לפני. קראתי את המאמר של קארין בבליזר על אותה השאלה של מה יש חעשות לפני אנאלי. היא ענתי כי קודם יש להכין את ה-"קרקע" להתאמן אם הכנסת עצבאות ולעט לעט להרחיב את החור, שיתרגל. ורק לאחר מכן לעבור לזין. יש מצב כי פגעת ברקמות של הפי טבעת (הוא יחסית רגיש) ותתכן נפיחות קלה אבל במידה וזה יותר חמור תצתרכי לפנות לעזרה רפואית. בנתיים תשמעי לעצה שניתנה לפני.

חופ שיה

New member
לא תמיד אנאלי

מצריך הכנת "הקרקע", שמעתי מהרבה נשים שזה הלך להן חלק (תרתי), אלו נשים שלא הרגישו כאב בשום שלב של החדירה האנאלית. יש לכך הרבה סיבות, העיקריות שבינהם זה גודל האיבר החודר ושיחרור (נפשי ופיזי) של הנחדר/ת. אצלי לדוגמא : הסקס האנאלי הראשון שלי היה ללא חומר סיכה וללא הכנת פי הטבעת, זה היה מפתיע ביותר , נהנתי מזה מאוד מאוד. פעם אחרת עם אותו בן זוג היתה קצת כואבת. אני בעד לחשוב שזה ממש לא כואב מאשר לחשוב שזה כואב- פסיכולוגיה בגרוש.:) וכן, היא צריכה לשים לב לאזור בימים הקרובים ולשמור על אקסטרא הגיינה, כי סביר להניח שהיה הרבה חיכוך וידוע שהאזור רגיש במיוחד וקשה לדעת מה קורה שם, וכמובן לא לעשות סקס אנאלי עד שהאזור יחזור לעצמו.

מזכיר לי את הבדיחה של הבת הפולניה

ולעצם העניין: בחורה פולניה התחתנה עם בחור טורקי אחרי שבוע היא באה לאמא שלה ומספרת לה שהיא רוצה להתגרש!! האמא שואלת למה? אז הבת אומרת לה שבעלה רוצה רק בתחת.. בהתחלה היה לה חור בגודל של שקל ועכשיו בגודל של חמישה שקלים. אז האמא נדהמת: בשביל 4 שקלים מתגרשים?!

למעלה