אנאלי בתחת שלי!

talushy

New member
אנאלי בתחת שלי!

אני וחברי יצאנו ביחד. לפתע, התחשק לי סקס. נכנסו לשירותים שכבנו. שינינו תנוחה כי ככה בא לנו. סגנון של דוגי סטייל (רק לכוס...) בקיצר, הילד כנראה התבלבל ונכנס לתחת. בבום רציני. דבר שאני אוהבת בפות ולא בתחת. בקיצר, כ"כ כאב לי. אתן אינכן מבינות. זה היה פשוט מזעזע. כאב לי ותוך שניות סחרורת מטורפת, בחילה, לא ראיתי, האוזניים נסתמו לא הצלחתי לעמוד ישר. הוא היה צריך להחזיק אותי. קצת כאב לי אחרי זה, לא ירד דם. אבל זה היה מזעזע. לא יכולתי כ"כ לדבר איתו איזה חצי שעה אחרי זה כי לא היה לי מה לומר. לא כעסתי, ברור לי שזה היה בטעות. אבל לקח קצת זמן עד שצחקתי שוב. אחרי שעה וחצי בערך שחזרנו אליי הביתה הוא הצחיק אותי וצחקתי. הוא אמר: "אה, סוף סוף את צוחקת! הלחצת אותי שלא צחקת." חמוד שלי.

purple past

New member
חחח

וואי נשבע לך שמזמן לא צחקתי ככה! למה לא אמרת לו שהוא בתחת שלך?!

Datya3

New member
לדעתי

פעם ראשונה זה כואב רצח אבל אם הוא ידע איך להכנסי בעדינות כמו שפותחים בתולה בפות אותו דבר בתחת.אם הוא יכניס אצבעות לכוס ותוך כדי זה יכניס לתחת את ממש תאהבי ואפילו אפשר לגמור מזה

נימשון

New member
אם כאב לך למה הוא לא הפסיק../images/Emo35.gif

משום מה ממש לא מצחיק אותי שמישהו שאמור להיות בן זוג ומתוקף כך מתחשב ודואג עושה לך משהו שכל כך כואב לך ולא מפסיק גם כשרואה למה זה גורם לך

talushy

New member
לא!

הוא הפסיק מיד בשנייה שאמרתי לו להפסיק ואמר שהוא לא רוצה להמשיך ושהוא דואג לי...

talushy

New member
עכשיו מצויין.

הכאב עבר בערך אחרי שעתיים. היה לי קצר מוזר. הרגשתי קצת כמו בתול הומו... הוא הבין. שנינו קיבלנו שריטה מזה ומעכשיו אין יותר סקס חפוז בשירותים. טוב, יהיה...

Zoharrr

New member
מהניסיון המועט שלי...

היה לי חבר לא מזמן וניסינו. אצבע... נהנתי נורא... במיוחד שהייתה אצבע שם ואצבע במקום השני...:) ואפילו ניסיתי עליו, החדרתי לו אצבע וירדתי לו והוא נהנה בטירוף ואהב את זה מאוד... כשניסינו את זה עם הזין שלו ניסינו בלי חומר סיכוך ולפני שהוא הכניס משו זה כאב נורא והפסקנו. אני אשמח לנסות מתישהו. אני חושבת שעם חומר סיכוך וגישה עדינה זה דווקא מהנה. וזה מאוד שונה מחדירה רגילה.

talushy

New member
זה כיף.

זה ממש כיף. אם את מוכנה לזה נפשית. אני ממליצה. בעיקר לדחוף אצבעות, זה יותר כיף מסקס שם. הוא אוהב לנשק אותי באמצע לכן הוא לא אוהב כ"כ שם.

למעלה