אנ´לא מאמינה

אנ´לא מאמינה

אנשים ירדו לגמרי מהפסים ומעריב מוציא כתבה קוריוז
אמנם איני מהמצ´וטטים ,אף פעם לא חיבבתי את הצ´אט ולמעט פעמיים שנכנסנו כאן בפורום לחדר משלנו לא התנסתי בצ´אט אבל בין זה לבין הסיפור ההזוי בכתבה המרחק גדול

כנראה אינך רשומה

לאתר מעריב,פשוט צריך להרשם (ללא תשלום) ואז זה מה זה @שוט

Lonely In Blue

New member
זה ישמע קצת טיפשי, אבל....

אני לא מוכן להסכים לתנאי הצפייה באתר מעריב. cookies הנשתלים במחשב, יכולים להיות משני סוגים: first-party-cookies ו- third-party-cookies . כאן מעריב עוקף את אי-הסכמתי לקבל "עוגיות" של צד שלישי, על ידי כך שהוא מחתים אותי על כך שאני מוכן שהאיפורמציה שנאספת מהמחשב שלי, תועבר לצד שלישי. כיון שיש את האתרים של הארץ ושל Ynet (ידיעות), שמאפשרים גלישה ללא cookies כלל, ואני גם כך לא מת על מעריב, אז אני מוותר על התענוג. גם את מנועה מלהעתיק לכאן את הכתבה, בגלל הסכמתך לתנאי הצפייה, אבל מה שאת כן רשאית לעשות, אם הכתבה מענינת במיוחד, ואם תהיי מוכנה, זה להביא סיכום קצר בראשי-פרקים של הדברים הכתובים בכתבה. מצאתי לנכון לכתוב את הדברים, כי זו כבר ההודעה השניה שלך שאיני מגיב אליה, ורציתי שתדעי שזה לא נובע מחוסר ענין בנושאים שאת מעלה, אלא מהאמור לעיל. ודרך אגב, גם אני לא מחבב את הצא´ט ונכנס אליו רק כדי לצ´טט עם מישהו מוגדר, כשכבר נדברנו להיפגש שם.

מה אומר לך?

איש איש ועקרונותיו,לי אין בעיה שכזו פשוט פעם ביומיים ,שלושה מפעילה תוכנה שמנקה לי את ה"עוגיות" מהמחשב וזהו... להתחיל לסכם כתבות מה זה לא בא לי (כמו שאומרת לילדי - מה אני צרכה להכין שעורים עבורכם? )
מה שכן בנוגע למעריב - בעיתון הכתוב איני נוגעת אבל באינטרנט לטעמי יש לו יתרון בולט מאוד על ידיעות (לטעמי).

חחחחחחח לונלי פשוט לחצתי על הקישור

והגעתי אבל גם לי קורה לפעמים שאחרים מצליחים ואני לא מאוד מוזר אבל קורה יותר מזה אין לי תשובה אחרת

Lonely In Blue

New member
אני מבין...

גם אני לא רואה את עצמי מתחיל לסכם כתבות. זה שאת מוחקת את העוגיות, לא אומר שהמידע שנאסף לא הועבר כבר. אני יכול להתאפק. הסקרנות הרגה את החתול, אבל אני הרי לא חתול... היה חשוב לי שתביני למה אני לא מגיב להודעות שלך שיש בהן קישור לאתר של מעריב.

לא ידעתי על ה"עוגיות" איך נמחקים???

לא בא לי על מסרים מגורמים שלישיים אפשר להמחק מההרשמה זה מה שקורה כשלא קוראים את התנאים....

Lonely In Blue

New member
אז ככה....

אם את עם דפדפן אקספלורר 6 את יכולה להיכנס ל : Tools-> Internet Options-> General וללחוץ על delete cookies אבל יש אתרים ששומרים אינפורמציה כמו סיסמאות ועוד, בעוגיות. אם את מוחקת אותן, תצטרכי להכניס מחדש את המידע הדרוש כשתיכנסי לאתר. דרך אחרת, כדי למחוק רק את העוגיה המסוימת, אם את מסוגלת לזהות אותה היא להיכנס ל : Tools-> Internet Options-> General ללחוץ על Settings, ללחוץ על View files , לבחור את העוגיה שאת רוצה למחוק ואז ב File ללחוץ על Delete איני זוכר מה מתוך זה קיים בורסיה 5.5 של האקספלורר . אם האפשרויות האלו אינן קיימות בגירסת הדפדפן שלך אז רצ"ב קישור לאתר של תפוז ובו רשימת תוכנות לטיפול בעוגיות נראה שאולי IECookiesView או Cookie Cleaner הן המתאימות ביותר, אבל אין לי ניסיון איתן. ואולי תבקשי מניצת שושן מנין מורידים את התוכנה שהיא משתמשת בה.

תרגעו ח´ברה

לא מגיעים אלי שום מסרים ומיילים ממקומות לא רצויים אין צורך בפראנויה הזאת

על שדים וכל השאר

אני דווקא מהמצ´וטטים ומודה, נתקלתי באי אלו טיפוסים כאלו ואחרים במהלך השיחות אבל !!! מאגיה שחורה??? שליטה מרחוק??? אנשים עם עיניים צהובות??? שדים עם קרניים??? אנשים עם זנבות???? הטלת כישופים וקללות???? אמא´ להההההההההההההה
וכל זה בחדר צ´ט אחד !!! מה אומר ומה אומר??? מי אמר שלא מענין באינטרנט???? אני רק מקווה שכשימצא/ידווח על החדר של האבירים על הסוסים הלבנים, גם על זה יעשו כתבה ויביאו פרטים מדוייקים. לא פייר לעשות אפליות

למעלה