אן - אומנות הבישול

PooKiPsiT

New member
אן - אומנות הבישול

מישהו כאן במקרה היה בסדנת בישול שם ויכול לספר איך היה? כדאי? האם הסדנאות שם הן מעשיות או שיושבים ומסתכלים מה השף עושה? (אני מתלבטת אם לממש הנחה לסדנת בישול שיש לי לשם..) שמעתי שבני סיידא מעביר שם סדנאות לפעמים ושהוא טוב. כדאי לחפש שם משהו ספציפי שלו?

Siren

New member
יש ויש

בדר"כ הסדנאות המעשיות הן על בצק סוכר, סושי ופרלינים (ותמיד מצויין ליד פירוט הסדנה). אני הייתי לפני כשנתיים והיה מצויין. ניסו לדחוס כמה שיותר מידע ב-3 שעות.

לא היינו

נרשמנו לסדנה שבסוף התבטלה כי לא היו מספיק משתתפים
ממה שהם אמרו לי, הסדנאות של הסושי מעשיות לגמרי, הסדנאות של עדי שוורץ חצי מעשיות, ורוב הסדנאות האחרות לא מעשיות בכלל (בני סיידא included), אבל הכי פשוט להתקשר ולברר.

PooKiPsiT

New member
אויש, מבאס... זה ככה בכל המקומות?

חשבתי יותר בכיוון של בשר או איטלקי..או משהו עם אופי בישולי בכלליות... גם בסדנאות של אורן גירון אלה לא סדנאות מעשיות?

איריסג

New member
אני דווקא מאד נהנתי ב"אן"

היינו בסדנה של מאכלי מזנון (לא זוכרת מי עשה אותה. בחורה מאד נחמדה) - אומנם זה לא היה מעשי כמעט בכלל (אם לא מחשיבים את זה שנתנו לגיסתי לערבב ריזוטו....) - אבל רואים ממש טוב מה היא עושה (יש מין מראה ענקית מעל הראש שלה), מקבלים את חוברת המתכונים מודפסת, אוכלים מהכל (יאמי!) - ואני חייבת להגיד לך שמתוך מה שהיא עשתה בסדנה אני כבר עושה כמה וכמה מתכונים באופן קבוע. למשל הריזוטו - עד הסדנה חשבתי שזה נורא ניג'וס ונורא מסובך ונורא עם פוטנציאל לא להצליח - וכשראיתי כמה זה פשוט וטעים - התחלתי לעשות את זה בבית, בקלי קלות.

לגבי אורן גירון

אני חושבת שהוא נותן סדנאות מעשיות, אבל לא באמת יודעת. אנחנו היינו בסדנת בשר בפודסטפס לפני איזה שנתיים ומאוד נהנינו.

shima

New member
אורן גירון

סדנאות יקרות ומועילות, עם התנסות מעשית רבה. הייתי גם בסדנת בשר וגם בקונדיטוריה ונהנתי מאוד.

שרון123

New member
אצל אורן גירון

הסדנאות מעשיות לגמרי, ומומלצות בחום! במיוחד אם הוא מעביר אותן! חשוב לבדוק לפני שמגיעים, מי ינחה את הסדנה. אם זה הוא בעצמו, ללכת בעיניים עצומות

מיצמיצ69

New member
הייתי שם בסדנה ונהניתי

הייתי בסדנה עם מיכאל ארליק (כרגע לא בארץ למיטב ידיעתי) והיה מצוין. הסדנאות שם הן חצי פרקטיות: מסתכלים על השף ואח"כ מכינים גם. לא חובה להכין אם לא מתחשק לגעת באוכל. בקיץ לפני שנה בדיוק התחלפה הבעלות שם- לא יודעת איך שם מאז.

למעלה