אמ.

BlackFairy1

New member
אמ.

במקרה של: גובה: 1.62 משקל: 58 כמה צריך לרדת? ומה המצב ? [גיל 14]

אם זה מה שאמרו "לה"

הם צריכים להיות קצת יותר אחראיים. לא ממליצים לנערה בגיל התפתחות ובמשקל מצוין להתחיל דיאטות.

BlackFairy1

New member
תגידי

מה יש לכם בפורום הזה? או שהתשובות שלכם ציניות ומפגרות, או שאתם מעמידים את הכנות שלי למבחן? מה ניסית להגיד בזה שכתבת "לה" בגרשיים? שאני עובדת עלייך? אני לא. וגם אם כן,אלפקה יקרה, מה לעזאזל זה עניינך? שאלתי שאלה, אם את רוצה לענות - פשוט תענ,בלי כל המשחקים והציניות והזלזול. ותודה על התשובה בכל מקרה. האווירה מדהימה פה {גם לי מותר להיות צינית}.

MidNight Flame

New member
יצאת קצת לא לעניין בלשון עדינה

אלפקה הגיבה מאוד ברצינות. את פונה אליה בתור מומחית לענייני תזונה והיא אומרת לך ברצינות גמורה שלא מומלץ בגיל הזה להתעסק בדיאטות ובמכון יקירתנו יש כל כך הרבה אידיוטים. הציניות נובעת מזה שמעצבן לפעמים לשמוע איזה שטויות אומרים לאנשים במכוני כושר, את יודעת כמה מדריכי כושר טיפשים וחסרי ידע מסתובבים בחוץ? אז מה אם אמרו לה? ולהבא תמתני את התגובות שלך, התגובה שלך הייתה טפשית בלשון המעטה.

BlackFairy1

New member
אני חוששת שלא הבנת אותי נכון,

לא הערתי לאלפקה היקרה על תגובתה הרצינית שבה בהמשך, אלא על הגרשיים שהיא הוסיפה בכותרת,שזה היה השיא בעניין הציניות בפורום,שהופיעה גם בשאלה הקודמת ששאלתי. גוף התשובה היה לעניין וברצינות, אבל ההערות הציניות שמתווספות - על זה הערתי לאלפקה. להבא,אני לא אמתן את תגובותיי,מכיוון שכל פסיק בתגובה שלי היה במקומו,וכמה מחבריי הפורום כבר העירו פה על הציניות. טיפשות לא הייתה כאן. אבל לעומת זאת,להבא אני מציעה לך לקרוא פעמיים הודעות שנכתבות פה,כי לא הבנת אותי נכון בכלל.

the tw

New member
את לא היחידה.

עשרות אנשים בורחים מהפורום הזה ולא חוזרים אליו בגלל היחס מצד המנהלים וחלק קטן(חברים של המנהלים)מהגולשים. אני לא יודע למה הם עושים את זה, אבל אני מעריך שבגלל התנשאות. לדעתי, מי שהכי השפיע פה זה המנהל שכולם נסחפו אחרי הגישה המגעילה שלו. את מוזמנת להיכנס לפורום תזונה בפורטל אחר, בתקווה ששם יענו לך על שאלותיך.

the tw

New member
וכפי שתוכלי לראות,

"MidNight Flame" הוכיח את טענתי בזמן אמת. אדם מגעיל שאינו יודע מה היא דרך ארץ.

האמת? כן, אני סקפטית.

אחרי שפירסמת פה כבר שאלה עם תפריט שהוא יותר דל מדל, אז כן, אני סקפטית. ואם להגיד לך את האמת, זה שהתגובה שלך כל כך חריפה למשהו שאני אישית לא רואה סיבה להתרגש ממנו עד כדי כך, רק מגביר את הסקפטיות שלי. אם אני טועה אני מתנצלת, אבל בכל מקרה זה לא אמור לשנות לגבי התשובה שקיבלת כי היא עומדת בעינה.

BlackFairy1

New member
גם אם את ספקטית,

האם זה רלוונטי לשאלה? לחלוטין לא. שאלתי שאלה, אם כבר את עונה את לא צריכה להשחיל לתשובה שום ארסיות או ערעור בכנות שלי. אם יש לך בעיה להתייחס לשאלה כשאלה בנושא תזונה ותו לא, אולי זה לא הפורום הנכון בשבילך. אולי צריך לקרוא לזה 'תזונה וציניות'. אני לא יודעת כבר. התגובה החריפה שלי אגב, נבעה לא רק מזה שכתבת - "לה" , אלא גם מהתשובות לשאלתי הקודמות שאחרים ענו לי בציניות מרתיחה,ובחרתי להתעלם.

עם כל הכבוד,

אני לא אשמה באיך שענו לך אחרים. הסקפטיות שלי נובעת בראש ובראשונה מדאגה לבת 14 שפותחת שרשור אחד על אכילה דלה מדי, ושרשור שני שמזכיר ירידה לא הגיונית של 6 ק"ג. אם באמת אין קשר בין השניים אז כבר אמרתי שאני מתנצלת, אבל נראה לי שקשה להאשים אותי פה בהמצאות מופרכות של קשרים. לא צריך לקחת את זה כל כך קשה בתור "ערעור על הכנות שלך". קיבלת תשובה לשאלה שלך, ותרשי לי להגיד - אם בחרת להתעלם ממי שענה לך בציניות גמורה ולא התייחס לשאלות שלך בכלל, אבל הוצאת את העצבים שלך עליי שעניתי לך על בשרשורים, אז אולי זה גם לא הפורום הנכון בשבילך. את צריכה ללמוד להוציא את העצבים שלך במקום הנכון ועל האדם הנכון.

Souler

New member
אתה טועה אבל אפשר להבין אותך

מחקרים רבים הראו על כך שחסרים תזונתיים בגלוטן מביאים לציניות יתרה בקרב נשים בין הגילאים 20-50 , במיוחד בתקופת המחזור

למעלה