אמ.... יש לכם אולי חדש על העונה ה-4? תודה מראש!
P pusher New member 3/7/06 #3 אני רואה שהנקמה התחילהP: אני בת! בקשר לעונה 4 אני רוצה לדעת מתי ישדרו אותה
B B o N u s New member 3/7/06 #6 ../images/Emo12.gif אני היחיד שלא הבין את הקטע עם הנקמה?! ממ בספטמבר כנראה..... אהבתי את החתימה שלך [המשפט האחרון עם הזה מהפרק "אדוני ראש העיר"]
../images/Emo12.gif אני היחיד שלא הבין את הקטע עם הנקמה?! ממ בספטמבר כנראה..... אהבתי את החתימה שלך [המשפט האחרון עם הזה מהפרק "אדוני ראש העיר"]
מ מ א מ י2 New member 3/7/06 #7 רוצה הסבר? ../images/Emo219.gif כשהיא בטעות בשרשור אחר חשבה שאתה בת ולא בן,"התעצבנת". זוכר? אז היא כאילו אומרת שאתה עכשיו נוקם ו"חושב" שהיא בן. חו,גם אני אהבתי את הציטוט האחרון.
רוצה הסבר? ../images/Emo219.gif כשהיא בטעות בשרשור אחר חשבה שאתה בת ולא בן,"התעצבנת". זוכר? אז היא כאילו אומרת שאתה עכשיו נוקם ו"חושב" שהיא בן. חו,גם אני אהבתי את הציטוט האחרון.
B B o N u s New member 3/7/06 #8 אה זה לא היה בכוונה שכתבתי לה בלשון זכר את השאלה.. זה באמת היה בטעות, ואין כאן שום קטע של נקמה....
מ מ א מ י2 New member 3/7/06 #9 ><" ../images/Emo219.gif בגלל זה עשיתי מרכאות (" ") . זזתי לנעמונת שלי .
מ מ א מ י2 New member 3/7/06 #12 אני לא ממש ../images/Emo219.gif כי חרשתי עליו . ונמאס. אבל יש משפטים קורעים שמה!