אמ.........

אמ.........

יש פה משצ"ים מקורס סיוון א' 2004.......?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?! אם יש פה אנשושים תגידו "עמרי בגמילה"
>>המבינים יבינו חיחיחיח אובת אותכםםםםםםם!!!!!!

היייי

תמירווווושששששש......... אני לא נעלמתי.....אני חייה נושמת....והכללללל מצויין.... =( לאן אתה נעלמת לי?!?!?!?! חח....

ophirein

New member
צוות 3 שולט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנחנו הצוות של עומרי (כן- "עמרי מעשן סמים") ואנחנו שולטים ולמי שלא יודע עמרי בגמילה עוד מהקורס!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואייייי היי גם אני כאן!!!

אנשים סיון מצוות 1 יאההה איזה כיף לראות אותכם כאן... רק שתדעו שאני מתגעגעת טילים!!! מתה על כולם סיון!!!!! וצוות 1 נשמה 1 (רן ה-כ-ו-ס-ו-ן) חחחח והמבין יבין!

Mellincolin

New member
רן? כוסון?

אין לך טעם בגרוש...
ואני כל-כך מתגעגע! אם רק היה אפשר לחזור לשם...

sweet eyes

New member
אם היא מדברת על מי שאני חושבת

שהיא מדברת, ב-ה-ח-ל-ט יש לה טעם~!
אם הוא רק היה יודע מה כותבים לו מאחוריי הגב.. טוף, הוא דיי יודע.. לומשנה.

effie5

New member
חחחחחחח לכל אלו שדיברו על רן:

חחח הוא פסדר..לא להתלהב..כוסון..יאללה יש עוד הרבה כמוהו.... חחחחחחחחחחחחחח אבל ראיתם את התמונה שהוא ישן עם אצבע בפה ומחבק את הרובה? אוייי זה כזה שוססס :) אפי ^_^

אפי את חייבת לשלוח לי תתמונה...

למרות שהוא היה כל כך שווה שהוא ישן בטילטולית איך אפשר לישון בדבר כזה? על כל אבן יש רעידה של לא יודעת מה... זוכרים תדבורים המעפנים האילו??? בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז (בסוף זה היה צרעות ואחת מהם עקצה אותי ליד האוזן מוות לצרעות!!!)

חצרמוות

New member
ימי הטלטולית העליזים...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......... שיואו הטילטוליות זה היה דבר כזה שולט....... זה כמו לונה פארק על גלגלים... חחחחחחחחח.... וכמה צחוקים הרצנו שם.... וגם אצלנו הגענו למצב שאנשים ישנו שם... זה הכל עניין של הרגל.... וואי אתם זוכרים אז ששרנו את "אחד מי יודע..." ודואק בא ואמר לנו לשים איקס על כל הדברים על הצוות? ואז התחלנו לשיר: "אחד האיקס, האיקס, האיקס, האיקס...." חחחחחחחחחחחחחח....... זה היה ענק....

מותק...

רן היה המפקד הכי שווה שהיה בגדנ"ע מכל הבחינות... אדם מדהים ויפיוף!!! עוד משהו הוא הדריך את צוות 1 הנשמות!!!! כ-פ-ר-ה ע-ל-י-נ-ו!!! סיון 2004 א שולט!!!

הייייי

אני שני ,קורס סיון 2004 א ,מצוות שלוש ...כןכן... הלהיט עומרי מעשן סמים שלנו ....!!! ואאיי אני ממש שמחה שמצאתי אותכם פה.

למעלה