אמ...

P o M i K i

New member
אמ...

אני צריך כמה המלצות לאלבומים דבר ראשון לelp, אם איזה דיסק כדי להתחיל? ניל יאנג, קניתי את הרווסט ומאוד אהבתי אותו ועכשיו אני רוצה משהוע יותר "כבד" שלו, אם יותר ביצועים. כאמל, אם איזה דיסק כדאי להתחיל? קינג קרימזון, יש לי את "בחצר המלך" וred. לאן אתם ממליצים להתקדם?:) אמ... וזהו נראה לי, כל שאר הדברים אני סגור מה אני רוצה...

מורנא007

New member
תשובות

בקשר ליאנג, יש כאן מומחים גדולים ממני. אמרסון לייק ופלמר ELP-ELP וגם ELP - Trilogy השירה של לייק בשיר From the beginning הינה משובחת. קינג קרימסון. תלוי לאיזה צד אתה נמשך יותר. אם לכיוון ג'אזי/רוקי/קלאסי אז Lizard. אם לכיוון כבד/קשיח וגם קלאסי - Larks' Tongues in Aspic ואם לכיוון הפסיכדלי/היפי ההתחלתי - אז האלבום השני In the Wake of Poseidon. אם לכיוון מטאל/מינימליזם Discipline ו- THRAK. א.ם לכיוון פולק/היפי אז האלבום של (לא קינג קרימזון ממש אבל חברים לעתיד בקינג קרימזון) Giles, Giles & Fripp. כמאל. להתחלה אני ממליץ על The Snow Goose. אני מחבב מאוד את האלבום הקודם Mirage למרות הציון הנמוך שלו ב- AMG.

MajorWinters

New member
ההצעות שלי../images/Emo19.gif

ELP.... משום מה הרבה אנשים ראיתי לאחרונה ממליצים על האלבום למתחילים. לדעתי, מבין חמשת האלבומים הקלאסיים- הוא הכי פחות טוב. תחילה רציתי להמליץ לך להתחיל על טרילוג'י כי הוא יחסית נגיש, יש בו וירטואזיות, אבל גם קטעים שקטים. ואז נזכרתי שאני בכלל התחלתי מתמונות בתערוכה או בעברית Pictures at an Exhibition לכן הייתי ממליץ להתחיל איתו. קאמל, אין אדם בעולם שלא ימליץ לך להתחיל עם אווזת השלג Music Inspired by the Snow Goose זה השם המלא. למוכר בחנות פשוט תגיד הסנו גוס. למרות שאם במקרה אתה נתקל בחנות במיראז' ואין את האווזה, בהחלט אפשר להתחיל איתו ואין צורך לחכות.

Boo9ie

New member
תשמעי - לא התייחס למייג'ור חביבי

אלא לשואל(ת) שהתברר כשואל. והוא עדיף לדעתי על האווזה. נפ - קרימזון - גלויות (?)

P o M i K i

New member
אחלה תודה לשניכם:)

בקשר לניל יאנג יש מישהו שיכול המליץ על משהו?

orrrrrrrrr

New member
אני מאוד אוהב את האלבום:

comes a a time מומלץ! אלבום מיוחד ואישי!

למעלה