אמ..

אוֹרן

New member
אמ..

זאת לא דילמה, אבל בכל זאת בעיה "קטנה". אישתי יצאה החוצה בבוקר מהבית, נעלה את הדלת, ולקחה איתה את המפתחות של שנינו. למה? אני לא יודע. יש מפתח נוסף? לא שאני יודע עליו. אני צריך לצאת. איך אני עושה את זה בדיוק?

nutmeg

New member
חחחחחח

פעם, נשארתי בחוץ. בעלי שיחיה נעל את הדלת עם הבריח והלך לישון. עכשיו, רק שתבין, מדובר באדם שאפשר לגנוב לו את הכליות בלילה כי הוא ישן כל כך חזק. דפקתי בדלת, צלצלתי בפעמון, צלצלתי בטלפון... הערתי את השכנים אבל לא אותו. בסופו של דבר השארתי לו פתק וירדתי בחזרה לישון באוטו כשהמחשבה האחרונה שעברה לי בראש היתה: מה יגידו השכנים כשימצאו אותי בבוקר מכורבלת בספסל האחורי מכוסה במעיל. ... לאשתך אין סלולארי?

JoNy007

New member
ומתי היא חוזרת?

וזה כל כך דחוף שתצא? כשהיא תחזור תצא...

nutmeg

New member
חחחחחח

פעם, נשארתי בחוץ. בעלי שיחיה נעל את הדלת עם הבריח והלך לישון. עכשיו, רק שתבין, מדובר באדם שאפשר לגנוב לו את הכליות בלילה כי הוא ישן כל כך חזק. דפקתי בדלת, צלצלתי בפעמון, צלצלתי בטלפון... הערתי את השכנים אבל לא אותו. בסופו של דבר השארתי לו פתק וירדתי בחזרה לישון באוטו כשהמחשבה האחרונה שעברה לי בראש היתה: מה יגידו השכנים כשימצאו אותי בבוקר מכורבלת בספסל האחורי מכוסה במעיל. ... לאשתך אין סלולארי?

אוֹרן

New member
נו, ומי בא לעזרתי?

החותנת הנחמדה שלי. אומנם קיבלתי כבר על הראש שזה לא אחראי שאין לי מפתח נוסף, אבל מה זה נאום קצר של שעה וחצי לעומת החופש?

למעלה