אמ... יש טרור במזור בקרוב או שאני רק מדמיין כי אם כן אפשר פרטים? GUTZY סגור...
S ShLuMp New member 9/8/02 #1 אמ... יש טרור במזור בקרוב או שאני רק מדמיין כי אם כן אפשר פרטים? GUTZY סגור...
P pikitup New member 11/8/02 #3 טרור במזור 4 ב23 לאוגוסט, בבית העם במושב מזור. יתחיל ב19:00, 20 שח בכניסה יופיעו : Beer7 Parvarim Refugeez 30 days affair Bezefer Skazophrenics Man-Alive
טרור במזור 4 ב23 לאוגוסט, בבית העם במושב מזור. יתחיל ב19:00, 20 שח בכניסה יופיעו : Beer7 Parvarim Refugeez 30 days affair Bezefer Skazophrenics Man-Alive
D dont drop the soap New member 11/8/02 #4 איזה כיף לכם במרכז אני תקוע לי בצפון בלי שום הופעות ולכם יש מלא(לא מלא אבל מספיק) מישהו יודע אל משהו לא משנה מה בצפון?(לא חיפה אני די רחוק מחיפה)
איזה כיף לכם במרכז אני תקוע לי בצפון בלי שום הופעות ולכם יש מלא(לא מלא אבל מספיק) מישהו יודע אל משהו לא משנה מה בצפון?(לא חיפה אני די רחוק מחיפה)
D dont drop the soap New member 11/8/02 #6 אבל לכם יש את ביר 7 ובאר שבע זה קצת יותר קרוב לתל אביב מאיפה שאני גר בבקשה אל תכריחו אותי להגיד את השם, כאילו באיזור שאני גר יש להקת מטאל ולהקת ראפ זהו...
אבל לכם יש את ביר 7 ובאר שבע זה קצת יותר קרוב לתל אביב מאיפה שאני גר בבקשה אל תכריחו אותי להגיד את השם, כאילו באיזור שאני גר יש להקת מטאל ולהקת ראפ זהו...
P pikitup New member 12/8/02 #8 שמעתי שיש להם נגן קאזו טוב הוא גם עושה קולות רקע.. אמרו לי שהוא כוסון רצח