אמ...

Limori 1

New member
אמ...../images/Emo9.gif

איך אתם רומזים למישהו שהוא מוצא חן בעיניכם?

ChilD SouL

New member
אמ...

אם זה מישהו קרוב כמו ידיד, חבר טוב, מכר אז פשוט אומרים לו. אם זה מישהו קצת יותר מרוחק, אז פשוט מנסים להיות קרובים אליו, לפתח שיחות, להראות התעניינות וכו'. אם הבנאדם לא אטום לגמרי - הוא יבין בסופו של דבר.

Limori 1

New member
אמ.. כן אבל נניח

שזה מישהו שלא מכירים, ואת לא רוצה לפתוח שיחה, אלא יותר לרמוז עם שפת גוף (עיניים, שיער..חחח אני יודעת) לזה התכוונתי..

אממ..לגרום לו -

לחשוב שאת מוצאת חן בעינו! לא להגיד לו בשום פנים!! אלא לשלוח רמזים עדינים..לדעת להיות בזמן הנכון במקום הנכון.. לזרוק משפט פה משפט שם..אפפעם לא להגיד ישירות עד שתדעי שהוא מעוניין.. ככה תמיד תשמרי לעצמך קלף :) בהצלחה

Limori 1

New member
חחח אוקיי.. יש עוד הצעות?

תבינו חבר'ה, אני צריכה שיטות.. כנראה שאני לא יודעת להעביר מסרים בכל פעם שאני מוצאת מישהו שמוצא חן בעיני, והוא גם מראה סימני התעניינות (או שזאת רק אני
).. אז תמיד אותה בעייה מסתכלים מסתכלים, הכל טוב ויפה, ואז כשאני עוברתעל ידו, כאילו אוטומטית, אני מכופפת קצת ת'גב,והולכת בשיא המהירות..
אולי זה מחוסר ביטחון שתוקף אותי אנ'לא יודעת מה.. אבל אני חייבת לטפל בזה... אודה לעוד עצות, תעזרו לי..
אההה... ותודה למי שענה עד עכשיו

seeyou

New member
אני רק מניח שזה בגלל הגיל!../images/Emo140.gif

ייתכן שאתם בנים עדיין לא מבינים שפת הגוף של בנות הבנים בגילך הם יותר "ילדותיים". אני חושב שמספיק מבט של כמה שניות עם חיוך קל, בעיניים של בן על מנת "להצית אותו". יוסי נ.ב עם תעשי אותו דבר עם אנשים "בוגרים" יותר יבינו את כוונתך אבל השאלה האם מה שהם ירצו זה מה שאת מוכנה לתת. תשארי בילדות ככול האפשר-המשחק בין הבוגרים הוא "אכזרי" יותר!

Limori 1

New member
תודה על התגובה ../images/Emo26.gif

אמ.. בעיקרון הקטע של העיניים וחיוך- סבבה :] חח אבל הבעייה היא כשאנחנו עוברים אחד ליד השני.. זה ממש יוצר בעיה, אני חושבת שאני מתנהגת ככה בגלל מבוכה או משהו.. אבל אני יודעת שזה ממש לא משדר דבר טוב, בטח לא לבחור ואני מודעת לזה, ורוצה לשנות את זה.. (אגב, הם לא תמיד בגילי, בד"כ שנתיים מעל).. השאלה היא, כשאני עוברת לידו.. אז לא יודעת..להסתכל? לא להסתכל אליו בעיניים? אני פשוט מרגישה שאני בורחת מהר, בגלל שאני מפחדת להסמיק או משהו.. חחח אולי זה נשמע דבילי.. אבל אני מקווה שתבינו ותעזרו תודה שוב על התגובה

seeyou

New member
../images/Emo8.gifדעה אישית?

המבט הקצר-ארוך בעיניו רצוי להיות רק מרחוק... כאשר עוברת לידו,בכלל כאילו שהוא לא קיים. במשחק בינו לבינה,קצת קשה להשגה,זה טוב לשני הצדדים-במיוחד בגילך... את שלך את עשית-מבט+חיוך קל... רק אם הוא טמבל לא יבין על המסר שלך. יוסי

פלטרון

New member
הבעיה היא שלא תמיד זה רמז !

יש את הקטע הזה שבחורה מספרת שהיא חייכה למישהו, ישר הוא בא מתחיל איתה, ואז היא שואלת ( בפורום כלשהו ) -תגידו, אתם (גברים) לא יכולים לשלוט על עצמכם. מישהי חייכה אליכם ישר אתם חושבים שהיא רוצה להיכנס איתכם למיטה ?! אוקיי - את/ה מבינ/ה מה הבעיה . חלק מהנשים מנצלות ממש לרעה את כל הקטע הזה, ומחייכות, עושות עיניים, אומרות "אווו , איזה מתוק אתה" על כל שטות , העיקר כדי לגרום לכל גבר בסביבה להזיל עליה ריר, עד הרגע שבו אחד מהם יחליט לשלוח את ה(חוסר) ביטחון שלו לטיול, ויתחיל איתה, ואז היא תנפנף אותו כמו שמנפנפים קרטון מעל מנגל. אז מה גברים נורמלים (בניגוד לעארסים וגברים מפגרים שמתחילים עם כל מה שזז ומנסים רק להכניס בחורות למיטה, וזהו .. ) לומדים מזה - שלא תמיד חיוך וקריצה קטנה, ו"התחנחנות" ו-"אוו.. " וצחוק מזוייף , לא תמיד זה אומר שהבחורה ממש רוצה משהו. אז בשביל מה לצאת מושפל. אולי עדיף לשתוק?! ואז מגיעה בחורה כמוך ( ויש הרבה ) שלא תעז להתחיל עם גבר, אבל מצד שני היא גם לא יודעת איך לרמוז לו, וגם אם היא תדע זה כנראה לא ממש יעזור, כי הוא לא יעשה שום דבר, כי הסוג הקודם של הבחורות הרס את זה לכולכן. בקיצור - דעתי שיש יותר מדי בחורות ש"משחקות מלוכלך", וגם הרבה גברים "מניאקים", ודווקא ה-GOOD GUYS (וזה מתייחס גם לבחורות) נדפקים. זו דעתי פלטרון

magenta73

New member
סחה על המניפסט, אבל...

יש הבדל בין לחייך למשהו לבין זה שהוא יבוא ויתמרח עליך. כן. אתה בעצמך כתבת שיש את "ערסים וגברים מפגרים שמתחילים עם כל מה שזז" אז אותם חבר'ה גם לא תמיד יודעים גבולות מה הם. זה לא אומר שנשים משחקות מלוכלך. מחייכות וכאלה רק בשביל לנפנף. אני לא חושבת שאשה תחייך למשהו שאין לה עיניין בו. יכול להיות שהבחור הגיע, ואחרי שיחה קצרה, הרושם הראשוני לא היה משהו. יכול להיות שפה זה יגמר, אבל זה לא בכוונה תחילה.

פלטרון

New member
לא כל הנשים אותו הדבר..

סיכמת במשפט - " אני לא חושבת שאשה תחייך למשהו שאין לה עיניין בו... זה לא בכוונה תחילה. " אני חושב/יודע שאת טועה. תראי , כמו שכתבתי - יש את הגברים המפגרים שמתחילים עם כל מה שזז, שמציקים, שלא מבינים "לא" ( פעם יצא לי לשמוע אחד מהם - זה הולך ככה "יוו, איזה חמודה.. איך קוראים לך" .. הבחורה ממשיכה ללכת ואומרת שהיא ממהרת "אבל בואי, תשבי תשתי משהו .." והיא ממשיכה , ואז מגיע הפאנצ'ליין "יאללה - לכי יא זונה, מי צריך אותך" ..
אשכרה דפוק ! ). ויש כאלו שהם באמת GOOD GUYS. בדיוק מהסוג שאת ואחרות מחפשות לעצמן. יש כאלו. אבל כמו שיש גברים ויש גברים, אז יש בחורות ויש בחורות. אולי את לא כזו, אבל תאמיני לי שלא מעט בחורות משחקות עם ה"כוח" הזה, ונהנות לגרום לגברים לרדוף אחריהן, או סתם להיות סביבן כאילו שיש להם סיכוי. הרבה בחורות אולי לא עושות זאת בכוונה תחילה, אבל הן עושות זאת מכוח הרגל - כלומר .. ההתנהגות שלהן משדרת "תתחיל איתי" למרות שאין להן שום כוונה מלכתחילה שיתחילו איתן ( בניגוד למה שאת הצגת ), לפעמים הן לא עושות זאת בכוונה ( וחלקן כן ). פשוט זה כבר נהייה אצלן לנורמה. שורה תחתונה - יש בחורות ויש בחורות. ויש גברים ויש גברים. " אני לא חושבת שאשה .. " . יש כאלו שכן ! זו דעתי פלטרון

תראי,

כשאני עוברת ליד מישו שמצא חן בעיני אני מסתכלת לו בעיניים ומחייכת... ואז אני בטוחה שהייתי ישירה כמה שאפשר..
וחוץ מזה, תפסי קצת אומץ, לכי דברי איתו, תזמיני אותו למשקה... תדברי איתו..יאאלה זה סה"כ בן!! אין מה להתבייש!!!
יש פוללללל דרכים!! את רק צריכה לעשות ת'צעד... וזה לא כזה נורא.. סמכי עליי..
בהצלחה! ואני רוצה לדעת איך זה נסגר...

למעלה